Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 21 mai 2019

Gemenii se pot simti usor neindreptatiti la locul de munca, in urma unui conflict cu cativa colegi, din cauza unor diferente de opinie.

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 09:08

Vezi și

Gemenii se pot simti usor neindreptatiti la locul de munca, in urma unui conflict cu cativa colegi, din cauza unor diferente de opinie.

Racii vor sa se imparta astazi in toate directiile, sa dea o mana de ajutor oriunde este necesar si tind astfel sa uite de nevoile lor.

Nativii Leu pot primi o oferta extrem de tentanta fie sa isi schimbe jobul, fie sa vanda ceva care le-a fost de mare folos si care le poate rotunji foarte bine veniturile.

Fecioarele stau foarte bine la capitolul diplomatie si negocieri, asa ca daca asteptau momentul potrivit pentru a cere o marire de salariu poate, astazi este un moment excelent.

Din cauza ca raman blocati intr-un proiect la care tin foarte mult insa care nu este atat de fructuos, nativii Balanţă risca sa piarda oportunitati mult mai bune.

Pe Scorpioni ii asteapta o zi in care abia au timp sa respire. Astrele prevad pentru ei multa alergatura dupa niste acte importante, poate chiar un contract valoros.

Săgetătorilor le poate trece prin cap sa se apuce de studii intr-un domeniu de care sunt pasionati, insa in care nu au crezut pana acum.

Capricornii isi pot descoperi o latura creativa. Poate sunt pasionati de scris, poate de pictura si simt ca este momentul sa exploateze asta.

Vărsătorii se pot vedea nevoiti sa renunte la o activitate pe care o fac cu drag, in favoarea unui proiect in care s-au implicat si care le consuma mult timp.

Pentru Peşti se anunta o zi lunga, in asteptarea unei vesti ce le-ar putea schimba putin drumul profesional de pana acum.

Berbecii pot avea o zi agitata, cu o multime de treaburi legate de vanzarea unui bun poate, dar care se va incheia cu un castig frumos.

Nu au ei cele mai insorite zile in plan personal, insa in cariera Taurii stau excelent si chiar ii poate astepta o recompensa pentru eforturile depuse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 21 mai 2019