Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 23 iunie 2019

Gemenii au şanse de izbândă la serviciu, dar asta numai dacă merg pe instinct şi nu ascultă de ce le recomandă ceilalţi.

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 08:49

Vezi și

Gemenii au şanse de izbândă la serviciu, dar asta numai dacă merg pe instinct şi nu ascultă de ce le recomandă ceilalţi.

Racii ştiu ce îşi doresc însă tot aşteaptă confirmări. Nu au încredere deplină în forţele lor, iar asta le poate pune multe piedici.

Şanse de reuşită în afaceri pentru Lei. Au şi norocul de a avea lângă ei oameni care să le împărtăşească idealurile.

Zi perfectă pentru investiţii pe termen lung în cazul Fecioarelor. Vorbim de cumpărături în casă, de achiziţionarea unor bunuri de valoare.

Balanţele sunt sfătuite să dea dovadă de mai multă empatie. Tind să fie egoiste şi să spună NU acolo unde li se cere ajutorul.

O mică dispută cu şefii se anunţă în cazul Scorpionilor. Un superior îi mustrează, iar aceşti nativi pot interpreta totul personal.

Săgetătorii pot avea mici probleme la locul de muncă, din cauza felului lor haotic. Este însă vorba de discuţii minore.

Capricornii au o poftă de muncă de nestăpânit, este posibil să se afunde în asta, pentru a uita de mici probleme personale.

Pe Vărsători îi poate aştepta o surpriză uriaşă în carieră, chiar când credeau că nimic nu se întâmplă atunci când îşi doresc.

Peştii pot fi luaţi prin surprindere de o propunere tentantă în plan profesional, iar astrele îi sfătuiesc să nu stea prea mult pe gânduri.

Berbecii sunt hotărâţi să îşi caute noi repere. Schimbarea planurilor în carieră este o idee foarte bună şi au mari şanse de reuşită.

Taurii au muncit din greu până acum şi îi aşteaptă eforturi şi mai mari pentru a se menţine la înălţime şi a-şi îndeplini visurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 23 iunie 2019