Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră şi bani 24 ianuarie 2019. Leii sunt puși pe cheltuit

Zodiac carieră și bani 24 ianuarie 2019. Nativii zodiei Leu sunt mână largă astăzi și își vor cheltui toate economiile.

de Redactia Observator

la 24.01.2019 , 14:44

Zodiac carieră și bani 24 ianuarie 2019. Nativii zodiei Leu sunt mână largă astăzi și își vor cheltui toate economiile.

Vărsătorilor nu prea le arde de muncă astăzi. Au planificat o ieşire in oraş cu prietenii şi sunt puşi pe distracţie.

Dragi Peşti evitaţi să cheltuiţi sume mari de bani în această zi. Este posibil să pierdeţi mai mult decât câştigaţi.

Vezi și

Dragi Berbeci vă atrage tot ceea ce este frumos şi scump, aşadar dacă nu sunteţi dispuşi la cheltuieli mari, staţi departe de magazine.

Energia Taurilor este la cote maxime. Se vor implica în tot felul de evenimente şi s-au ambiţionat să rezolve totul până seara.

Dragi Gemeni se anunţă o zi plină. Multe telefoane, şedinţe şi proiecte noi sunt în agenda voastră astăzi. Veţi avea parte de discuţii constructive.

Racii vor scoate astăzi nişte bani din puşculiţă pentru a le pregăti o surpriză celor dragi. Poate îi vor scoate la o plimbare, într-un club sau la un film.

Şi Leii vor sparge puşculiţa astăzi! Vor cumpăra nişte decoraţiuni interioare, pentru a da o notă de modernism apartamentului, şi pentru a se simţi şi mai confortabili acasă.

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul dragi Fecioare. Puteţi câştiga o sumă frumoasă de bani, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere.

Balanţele sunt pregătite să îşi stabilizeze situaţia financiară. Fie că pun bazele unei afaceri sau îşi vor renegocia contractul de muncă, urmează o perioadă importantă în acest plan.

Dragi Scorpioni, astăzi o să puteţi semna şi acele acte care zăceau pe biroul şefilor şi o să vă puteţi atinge un obiectiv major.

Dragi Săgetători este posibil să vă intre în cont şi acei bani de la care v-aţi luat adio şi o să vă mişcaţi cu o mai mare lejeritate printre rate, facturi şi alte costuri zilnice.

Iar Capricornii se concentrează astăzi pe obţinerea unui contract important, muncesc mult, de aceea nu sunt vorbăreţi şi nici prea sociabili.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiac carieră şi bani 24 ianuarie 2019. Leii sunt puși pe cheltuit