Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 4 iulie 2019

Racii sunt sfatuiti sa evite sa munceasca peste masura, pentru ca ar putea suferi probleme de sanatate, din cauza suprasolicitarii.

de Redactia Observator

la 04.07.2019 , 10:52

Racii sunt sfatuiti sa evite sa munceasca peste masura, pentru ca ar putea suferi probleme de sanatate, din cauza suprasolicitarii.

Leii se mentin pe primul loc in tot ce fac la locul de munca. Ii asteapta vesti foarte bune si in plan financiar zilele acestea.

Si Fecioarele stau foarte bine la capitolul cariera, acolo unde avansarea pe o noua pozitie este pe cale sa apara.

Vezi și

Nativii Balanţă sunt sfatuiti sa vorbeasca astazi cat mai putin la serviciu, pentru ca orice spun ar putea fi interpretat gresit.

Noroc si in dragoste si la bani pentru Scorpioni. Pot primi o suma care ar avea legatura cu un bun vandut mai demult.

Săgetătorii trebuie sa isi asculte instinctul si nimic mai mult atunci cand vine vorba de alegeri in ce priveste un pas in fata in activitatea lor.

Capricornii au musai nevoie de o pauza de la toate activitatile din ultima perioada, tocmai pentru a putea functiona mai bine.

Vărsătorii au atat de multe de facut, incat este nevoie de un plan de organizare. Daca nu isi planifica sarcinile, pot uita lucruri esentiale.

Iar pentru Peşti, un proiect in care au pus mult suflet se apropie de final si se poate incheia mai bine decat au sperat ei.

Dragi Berbeci, chiar daca simtiti nevoia sa va laudati cu o reusita profesionala, mai bine bucurati-va in tacere, pentru ca ceilalti v-ar putea pune gand rau.

Taurii simt ca intra pe teren alunescos intr-un proiect in afaceri, asa ca fac tot posibilul sa isi pastreze un as in maneca.

Gemenii incearca sa sicaneze un coleg de serviciu, sa ii puna bete in roate. Acesti nativi ar putea simti o usoara invidie fata de cineva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 4 iulie 2019