Antena Meniu Search
x

Zodiac carieră și bani 9 martie 2019. Ocazie unică pe plan profesional

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Pești. Pestii nu au motive sa se planga din punct de vedere financiar. Banii trag la ei si le vor fi de mare ajutor pentru a pregati partenerului de viata o surpriza.

de Redactia Observator

la 08.03.2019, 12:34

Vezi și

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Pești

Pestii nu au motive sa se planga din punct de vedere financiar. Banii trag la ei si le vor fi de mare ajutor pentru a pregati partenerului de viata o surpriza.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Berbec

Berbecii vor sparge pusculita pentru a cumpara ceva, un cadou de mare pret pentru fiinta iubita, sau pentru altcineva din familie.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Taur

Si Taurii vor scoate astazi niste bani din pusculita pentru a le pregati o surpriza celor dragi. Poate ii vor scoate la o plimbare sau la un film.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Gemeni

Astazi Gemenii vor avea o misiune destul de grea! Sunt in cautarea cadoului perfect insa vor avea nevoie si de ajutorul cuiva pentru a iesi la liman.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Rac

O zi plina de peripetii se anunta si pentru Raci dar care se va termina cu bine. Totul are legatura cu viata personala si cu ceva ce au inceput acum cateva luni.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Leu

Dragi Lei evitati sa cheltuiti sume mari de bani in aceasta zi. Este posibil sa pierdeti mai mult decat castigati.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Fecioară

Cine nu riscă, nu caştigă! Fecioarelor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt temătoare! Sfatul meu este: Mai mult curaj!

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Balanță

Dragi Balante, astazi veti intampina situatii cu destul neprevazut, o sa revedeti niste oameni care va pot oferi un job, sau sa faceti parte dintr-o echipa in care sa va puneti in valoare un talent.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Scorpion

Este posibil ca acum pe final de saptamana nativii zodiei Scorpion sa primeasca o suma de bani si astfel isi pot petrece weekend-ul intr-un loc exclusivist.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Săgetător

Dragi Sagetatori astazi primiti o invitatie la un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Capricorn

Capricornii ar trebui sa fie mai putin cheltuitori, nu de alta , insa daca o tin tot asa, vor avea mari probleme financiare.

Zodiac carieră și bani 8 martie 2019 Vărsător

Iar Varsatorii ar trebui sa devina ceva mai seriosi. Iau lucrurile prea in joaca la birou si e posibil ca la urma sa nu le mai arda de distractie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiac carieră și bani 9 martie 2019. Ocazie unică pe plan profesional