Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre bani şi carieră, 10 iulie 2019

Distractia este cuvantul de ordine pentru Scorpioni astazi, dar acest lucru le poate crea neplaceri in plan profesional. Leii nu vor da dovadă de multă hărnicie, dar se vor strădui să pună la punct măcar activităţile de la serviciu.

de Redactia Observator

la 10.07.2019, 09:10

Vezi și

Distractia este cuvantul de ordine pentru Scorpioni astazi, dar acest lucru le poate crea neplaceri in plan profesional. Leii nu vor da dovadă de multă hărnicie, dar se vor strădui să pună la punct măcar activităţile de la serviciu.

Racii vor fi foarte generoşi, dar cu sfaturile, bineînţeles. Apropiatii nu vor avea încotro, aşa că îi vor asculta toată ziua.

Astăzi Leii nu vor da dovadă de multă hărnicie, dar se vor strădui să pună la punct măcar activităţile de la serviciu.

Performanţa Fecioarelor nu va fi ignorată de cei din jur. E foarte posibil să obţinţină chiar funcţia pe care şi-o doresc.

Balantele vor stârni adevărate controverse cu ideile lor atipice. Însă, acest lucru nu îi sperie, dimpotrivă, îi va motiva să le pună în practică numaidecât.

Scorpionii sunt puşi pe glume, dar totodată nu vor neglija munca. Vor împăca ambele laturi cu succes!

Ambiţia Săgetătorilor este extrem de puternică astăzi! Aşa că nu au motiv de îngrijorare. Totul le va merge strună!

Capricornii vor fi atât de visători, încât cu greu se vor concentra la locul de muncă. Ar fi bine să fie foarte atenţi cu documentele şi bagajele, fiindcă riscă să le piardă.

Şi Varsatorii vor fi grăbiţi toată ziua. Atât prin gesturi, cât şi prin fapte. N-ar strica dacă ar lua în considerare vorba. graba strică treaba!

În caz că Nativii Pesti au ceva datorii, aceştia ar putea să înceapă să-şi permită să le plătească. Se întrevăd câştiguri materiale şi oportunităţi de dezvoltare.

Berbecii nu vor renunţa cu una, cu două, la punctele lor de vedere şi acest fapt va isca multe probleme. Puţină cooperare n-ar strica.

Cu totii stim că Taurii sunt săritori şi de fiecare dată când pot întind o mână de ajutor. Însă acum, este momentul să-şi îndrepte atenţia mai mult către nevoile lor.

Iar Gemenii încep ziua cum nu se poate mai bine. Se simt energici şi vor da randament în tot ceea ce fac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre bani şi carieră, 10 iulie 2019