Antena Meniu Search
x

Horoscop dragoste, 10 noiembrie 2018. Racii încep weekend-ul cu fluturi în stomac!

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018. Pentru cei cu sufletul deschis vin oportunități de neimaginat. Până la o idilă mai este doar un pas.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018. Pentru cei cu sufletul deschis vin oportunități de neimaginat. Până la o idilă mai este doar un pas.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Berbec

Se anunta o zi plina de distractie si buna dispozitie pentru BERBECI. Ar putea lua parte la un eveniment unde vor straluci si vor atrage atentia unei persoane de sex opus.

Vezi și

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Taur

Zi de sambata plina de tandrete si afectiune pentru TAURI. Au parte, in sfarsit, dupa o saptamana incarcata la serviciu si de momente speciale in cuplu.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII pot avea mici conflicte cu partenerul astazi, din cauza ca au tendinta sa il compare cu... altcineva. Simt nevoia sa ii reproseze ceva persoane iubite, dar astrele spun ca... nu e cea mai buna zi pentru asta.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Rac

Nativii RAC se pot trezi ca primesc atentie deosebita dintr-odata de la o persoana care parea ca nu are ochi pentu ei pana acum. Daca primesc asta cu inima deschisa, se poate naste o idila.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Leu

LEII au fost atat de ocupati intreaga saptamana, incat aproape ca au uitat de viata personala. Au noroc de un partener intelegator, care ii va surprinde astazi cu mici momente de rasfat.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA trebuie sa invete unde sa puna punct, daca nu se mai regasesc intr-o poveste. Astrele le recomanda sa nu petreaca prea mult timp in compania unei persoane neplacute.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Balanță

BALANTELE decid sa faca putina ordine in viata lor si sa elimine energiile negative. Simt nevoia sa clarifice cat de repede posibil directia in care se indreapta relatia cu persoana iubita.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 SCorpion

SCORPIONII se pot lasa pacaliti de o persoana de sex opus foarte atragatoare. Sunt usor vulnerabili si tind sa fie sedusi repede de sarmul acesteia.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII trebuie sa invete putin sa nu se mai lase prada... sentimentelor si sa actioneze rational. Nu e loc de sensibilitati astazi, asa ca puneti piciorul in prag si spuneti franc ceea ce credeti.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Capricorn

V-ati cam neglijat viata personala, dragi CAPRICORNI, iar asta se simte in starea de spirit. O iesire romantica sau o petrecere pana dimineata cu prietenii va fi ca o gura de aer.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Vărsătpr

VARSATORILOR le este urmarit fiecare pas de partenerul de viata. Sunt banuiti de ceva, dupa niste discutii in cuplu care au cam lasat loc de interpretari.

Zodiac dragoste 10 noiembrie 2018 Pești

PESTILOR li se indeplineste o dorinta mai veche. Au asteptat mult sa primeasca o veste, iar astazi pare ca toata rabdarea lor da, in sfarsit, roade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscop dragoste, 10 noiembrie 2018. Racii încep weekend-ul cu fluturi în stomac!