Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei 2 aprilie 2019. Sentimente rănite

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019. Zi cu emoții intense în relațiile de iubire. Există riscul ca unele decizii să ducă la sentimente rănite. Nu ezitați să urmați sfatul persoanei iubite, chiar dacă aveți alte păreri. E pentru binele relației.

de Redactia Observator

la 02.04.2019, 09:17

Vezi și

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019. Zi cu emoții intense în relațiile de iubire. Există riscul ca unele decizii să ducă la sentimente rănite.

Nu ezitați să urmați sfatul persoanei iubite, chiar dacă aveți alte păreri. E pentru binele relației.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Berbec

Berbecii sunt tăcuți și melancolici în prima parte a zilei. Însă, până spre amiază, familia va avea grijă să le redea buna dispoziție.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Taur

Greu de crezut, însă Taurii acceptă alegerile persoanei iubite. Și bine fac. Deciziile luate impreună o să le aducă o suma consistentă de bani.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Gemeni

Dragi Gemeni partenerul de cuplu ocupă un rol important în viață voastră în această perioadă. Îi pregătiti o surpriză că să vă demonstrați încă o dată sentimentele puternice.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Rac

Pentru Raci se anunță o întâlnire de suflet și pot află noutăți care îi vor duce mai aproape de o logodnă sau chiar de o căsătorie.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Leu

Leilor le va merge totul că pe roate. Partenerul de viaţă se dovedeşte a fi mai înţelegător şi îi ajută să rezolve o problemă presantă!

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Fecioară

Din cauza unor zvonuri răutăcioase, nativii zodiei Fecioara vor vedea doar partea negativă a lucrurilor. O plimbare i-ar putea ajută să-şi limpezească gândurile.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Balanță

Balanțelor le plac jocurile și vor face orice că să îi atragă și pe cei dragi în ele. Atenție pentru că dnintr-o joacă puteți răni sentimentele cuiva.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii nu se vor mulţumi cu puţîn. Vor profită şi de cea mai mică ocazie pentru a-şi vedea împlinite dorinţele familiale.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Săgetător

Optimismul de care dau dovadă îi va ajută pe Săgetători să depăşească orice obstacol. Asta ar putea atrage atât admiraţia cât şi invidia celor din jur.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii ar trebui să se ocupe mai mult de pasiunile lor şi să încerce să se distreze mai mult prin ceea ce fac. Să pună binele lor deasupra tuturor!

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Vărsător

Vărsătorii vor întâmpina probleme în relaţia de cuplu. În ultima vreme au neglijat viaţa de familie în favoarea carierei profesionale şi acum trebuie să suporte consecinţele.

Zodiac dragoste 2 aprilie 2019 Pești

Iar Peștii se vor dedică trup şi suflet familiei, iar tot ceea ce vor câștigă astăzi investesc în obiecte folositoare casei și familiei lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei 2 aprilie 2019. Sentimente rănite