Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 23 iunie 2019

Gemenii debordează de energie pozitivă, este posibil să vorbim de o revedere cu o persoană de care i-a despărţit o lungă distanţă.

de Redactia Observator

la 23.06.2019, 08:27

Vezi și

Gemenii debordează de energie pozitivă, este posibil să vorbim de o revedere cu o persoană de care i-a despărţit o lungă distanţă.

În viaţa Racilor, astrele prevăd o împăcare. Fie este vorba de o relaţie amoroasă, fie de una de prietenie.

Optimismul Leilor este molipsitor. În ciuda unor evenimente neplăcute în viaţa lor, nu le va lipsi zâmbetul pe buze.

Fecioarele vor să îşi dezvolte abilităţile de a-i asculta şi pe ceilalţi şi să nu se mai pună mereu pe primul loc.

Din entuziasm, Balanţele se grăbesc să divulge un secret, lucru care le va atrage reproşurile celorlalţi.

Scorpionii trebuie să profite de cele câteva zile libere pe care le au ca să îşi reîncarce bateriile. Îi aşteaptă o perioadă foarte încărcată la locul de muncă.

Zi excelentă pentru Săgetători! În sfârşit, găsesc ceva timp şi pentru relaxare, iar prezenţa lor la un eveniment va fi remarcată de cine trebuie.

Capricornii vor să recupereze în plan sentimental tot ce au pierdut până acum. Nu se dau în lături de la flirturi şi pun punct imediat cum nu le convine ceva.

Orice ar face, Vărsătorii sunt sfătuiţi să evite chiar şi cele mai mici discuţii în contradictoriu, pentru că totul ar putea escalada rapid.

Nativii Peşti trebuie să aibă mare grijă la o decizie în relaţia lor. Astrele prevăd o mutare împreună cu persoana iubită, hotărâre care nu ar fi chiar cea mai inspirată.

Berbecii se numără printre preferaţii lui Cupidon! Cineva la care se gândesc intens s-ar putea să le împărtăşească sentimentele.

Taurii îşi pot descoperi înclinaţia către artă şi să fie chiar îndemânatici în noul hobby. Asta le-ar putea răpi tot timpul liber pe care îl au.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 23 iunie 2019