Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 27 aprilie 2019

Atmosferă de sarbatoare si de pace sufleteasca in ce-i priveste pe Tauri. Clipele langa cei dragi si evadarile in natura le prind de minune.

de Redactia Observator

la 27.04.2019, 11:15

Vezi și

Atmosferă de sarbatoare si de pace sufleteasca in ce-i priveste pe Tauri. Clipele langa cei dragi si evadarile in natura le prind de minune.

La fel si in cazul Gemenilor, care, in sfarsit pot avea parte de relaxarea mult dorita. Acesti nativi se numara printre rasfatatii zodiacului zilele acestea.

Racilor, in schimb, un eveniment neplacut le poate da peste cap starea de spirit tocmai cand ar trebui sa fie. numai un zambet.

Agitatia, umblatul dupa cadouri si urarile le creeaza Leilor o stare de bine, de apropiere fata de cei cu care au mai pierdut legatura.

Iepurasul poate veni si cu o veste foarte buna in familie pentru nativii Fecioară. Asta poate avea legatura si cu un castig avantajos!

Balanţele sunt agitate, imprastiate si abia reusesc sa se ocupe de cate au de facut. Asta poate pentru ca lasa totul pe ultima suta de metri.

Distractie, buna voie si provocari la tot pasul pentru Scorpioni. in special pentru nativii singuri, carora timpul liber de zilele acestea le-ar putea prii. sentimental mai ales.

Săgetătorii au nevoie sa se bucure la maximum de compania apropiatilor, pentru a-si recapata echilibrul emotional si a mai lasa putin stresul deoparte.

Vulnerabilitatea Capricornilor le vine de hac in plan sentimental insa. nici nu le pare rau, chiar daca vorbim de o ciorba reincalzita cum s-ar spune.

Vărsătorii pot pleca la drum lung, pot face o calatorie in afara tarii, doar pentru ei si persoana iubita sau in compania celor mai dragi prieteni.

Pestii parca nici in ultimul ceas nu vor sa lase munca deoparte, de teama că pierd ceva. Putina relaxare, dragi nativi, pentru ca. nu va va ridica nimeni o statuie.

Iar nativilor Berbec. chiar daca le bat sarbatorile la usa, ar putea intampina ceva probleme cu banii si sa ceara sprijin celor apropiati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 27 aprilie 2019