Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 24 octombrie 2018. Scorpionilor li se va face o mărturisire care le va topi sufletul

Zodiac dragoste 24 octombrie 2018. Undă verde de la o persoană atrăgătoare!

Zodiac dragoste 24 octombrie 2018. Undă verde de la o persoană atrăgătoare!

Berbecii se simt atât de prinşi într-o poveste de dragoste, oficială sau nu, încât au impresia că va dura la nesfârşit. Astrele avertizează că ar putea fi doar o amăgire.

TAURII sunt uşor nemulţumiţi de persoana iubită astăzi. Simt că au parte doar de vorbe şi de promisiuni, în timp ce faptele lipsesc cu desăvârşire. 

Vezi și

Veşti foarte bune pentru GEMENI în plan sentimental. O persoană pe care au pus ochii de curând, le va da semnalul pe care l-au aşteptat.

RACII e posibil să rupă prietenia cu o persoană foarte dragă. Poate fi o decizie luată la nervi. Astrele îi îndeamnă la mai multă cumpătare şi maturitate.

Zi perfectă pentru LEI să înceapă o nouă relaţie. E vorba de ceva spiritual, nu neapărat bazat pe o atracţie fizică foarte puternică.

FECIOARELE ar putea lua o decizie importantă, care să le influenţeze relaţia cu partenerul. Ar putea da dovadă de puţin egoism, lucru care să dea naştere unei discuţii aprinse. 

BALANŢELE întâmpină dificultăţi în a sta de vorbă cu cineva care le-a picat cu tronc. Se intimidează, se fâstâcesc şi lasă de înţeles cât sunt de vulnerabile în faţa acestei persoane.

SCORPIONILOR li se face o mărturisire care le va topi sufletul. Se tem să fie vulnerabili, însă dacă lasă puţin garda jos, ar putea lega o frumoasă poveste de dragoste.

SĂGETĂTORII pot trăi astăzi o dezamăgire în plan personal. O persoană în care aveau încredere le-ar putea trăda aşteptările.

Nativii CAPRICORN pot face un gest lipsit de eleganţă la adresa partenerului. Ceva i-a supărat şi simt nevoia să se răzbune.

Ceva probleme pentru VĂRSĂTORI, cu partenerul sau în grupul de prieteni. Partea bună e că sunt atât de optimişti şi senini astăzi, încât orice conflict li se va părea un fleac.

PEŞTII ar putea afla astăzi că au greşit enorm când au judecat o anumită persoană. Le-ar putea părea atât de rău, încât să lase orgoliul deoparte şi să înceapă o discuţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Zodiacul dragostei, 24 octombrie 2018. Scorpionilor li se va face o mărturisire care le va topi sufletul