Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 2 iulie 2019

Racii se chinuie din rasputeri sa faca tot mai multi bani pentru ca au planuri mari pe viitor si nevoie de sustinere financiara.

de Redactia Observator

la 02.07.2019 , 10:45

Racii se chinuie din rasputeri sa faca tot mai multi bani pentru ca au planuri mari pe viitor si nevoie de sustinere financiara.

Dragi Lei, ati face bine ca astazi sa cheltuiti bani numai pe strictul necesar. Nu este o zi prielnica planului financiar.

Fecioarele pot face o mutare cheie la serviciu, sa ocupe un post pe care l-au tot pandit.

Vezi și

Balanţele au de furca astazi cu niste acte si o multme de alte situatii care le vor face ziua un "du-te vino" continuu.

Rabdarea Scorpionilor poate fi pusa la incercare de un coleg care ii tot sicaneaza de la o vreme si poate lua nastere un conflict intre ei.

Săgetătorii au lasat pe ultima suta de metri niste cheltuieli, iar acum abia mai fac fata la cate au de platit. Putin mai multa responsabilitate in planificarea financiara va recomanda astrele.

Capricornii pot fi nevoiti sa cheltuie bani pentru casa, chiar daca bugetul lor pentru zilele acestea este unul limitat.

Vărsătorii incep si ei ziua cu. dare de mana. Sunt tentati sa cumpere un lucru scump, chiar cu riscul de a ramane faliti.

Peştii, in schimb, nu au nevoie de un plan de economii pentru ca sunt printre favoritii astrelor zilele acestea in ce priveste banii.

O zi perfecta pentru Berbeci sa ceara o marire de salariu la serviciu sau sa se extinda in afaceri.

Taurii pot cheltui o suma mare de bani, insa nu le va parea rau cata vreme este vorba de rasfatul lor.

Si nici Gemenii nu duc lipsa de sanse in cariera. Li se pot face mai multe propuneri de a avansa la serviciu, incat sa nu stie ce sa aleaga.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 2 iulie 2019