Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 23 mai 2019

Gemenii simt ca au intrat intr-o usoara rutina, iar asta ii cam sperie, motiv pentru care vor incerca sa gaseasca metode sa sparga zona de confort.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 08:53

Vezi și

Gemenii simt ca au intrat intr-o usoara rutina, iar asta ii cam sperie, motiv pentru care vor incerca sa gaseasca metode sa sparga zona de confort.

Racii pot avea astazi rol de mentor pentru cei din jur. Sunt foarte stapani pe ei si pot fi chiar dati drept exemplu pentru cat de bine isi fac treaba.

Leii sunt tentati sa cheltuie tot ce au agonisit pe o vacanta pe care si-o doresc foarte mult. E vorba de o calatotie intr-o zona foarte indepartata.

Fecioarele sunt de departe printre cei mai favorizati nativi in plan financiar. Dupa o perioada cam secetoasa, am putea spune ca va curge lapte si miere!

Cineva tot incearca sa le puna bete in roate Balanţelor la locul de munca sau in afaceri. Mai bine incercati sa faceti totul de unii singuri, fara niciun ajutor.

Scorpionii au tot amanat niste sarcini grele la serviciu, dar astazi nu mai au scapare, asa ca vor pune osul la treaba toata ziua si se intrevede si un castig pentru ei.

Săgetătorii pot obtine o promovare sau sa apara mari sanse ca afacerea lor sa se extinda. Mai multa incredere in sine si mai putina baza pe promisiunile celorlalti.

Chiar daca aproape ca nu misca un deget astazi, Capricornilor par sa le vina bani dintr-o multime de directii.

O idee mai veche a Vărsătorilor, pe care s-au cam temut sa o puna in practica pana acum, le-ar putea aduce venituri mai mari decat cred ei.

Pe Peşti ii poate astepta o zi plina de alergatura, insa la final cand vor trage linie. eforturile vor merita totul!

Eforturile, munca peste masura nu sunt indicate astazi, dragi Berbeci, ci mai degraba o pauza binemeritata si mai multa atentie la sanatate.

O zi cu capul in nori pentru nativii Taur. Sunt toate sansele ca atentia lor la locul de munca sa fie distrata de. fluturii in stomac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 23 mai 2019