Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 25 aprilie 2019

Taurii asteapta vacanta parca mai mult ca niciodata! Si au si de ce, pentru ca eforturile recente le-au cam epuizat bateriile.

de Redactia Observator

la 25.04.2019, 10:38

Vezi și

Taurii asteapta vacanta parca mai mult ca niciodata! Si au si de ce, pentru ca eforturile recente le-au cam epuizat bateriile.

Gemenii au sanse uriase sa faca bani dintr-o pasiune, dintr-un hobby, le lipseste doar un plan bine organizat.

Mai multa incredere in sine, dragi nativi Rac si nu mai plecati urechea la rautatile din jur, nici nu va comparati reusitele cu ale altora.

Nu ai ei prea multa liniste in dragoste astazi, daaar in ce priveste banii. nativii Leu acapareaza tot! Astrele prevad o lovitura buna pentru ei in afaceri.

Performantele cer si sacrificii, dragi Fecioare, asa ca daca asteptati sa nu miscati un deget si sa va bata succesul la usa. nu va functiona asa!

Dezamagirile in dragoste isi pot spune cuvantul in viata profesionala a Balanţelor, asa ca acolo unde simt nevoia de o pauza. poate chiar trebuie sa se bucure de asta.

Nu aceleasi lucru il putem spune si despre Scorpioni care parca sunt pe baterii astazi la serviciu. Sunt extrem de implicati si rezolva totul cu usurinta.

Unde nu sunt apreciati, Săgetătorii tind sa fie razbunatori, insa se pot lovi de o situatie in care sa fie nevoiti sa renunte la orgolii.

Multi dintre nativii Capricorn pot simti nevoia rapida de o reorientare in cariera, de a face altceva. care sa ii incante mai mult.

Zi de foc pentru nativii Vărsător care nu stiu unde sa se mai imparta, iar implicarea lor poate fi data drept exemplu.

Peştii cauta cu disperare siguranta financiara, un confort fara de care nu pot trai, asa ca vor musai sa isi rotunjeasca veniturile cat mai mult.

Iar pentru Berbeci chiar este o zi dedicata castigurilor si a stralucirii in performantele de la locul de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 25 aprilie 2019