Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 3 iunie 2019

Gemenii ar face bine sa accepte ca parerea lor nu este mereu mai buna decat a celorlalti si ca, oricat de stapani ar fi pe ceea ce stiu, mereu vor avea ceva de invatat.

de Redactia Observator

la 03.06.2019 , 10:47

Gemenii ar face bine sa accepte ca parerea lor nu este mereu mai buna decat a celorlalti si ca, oricat de stapani ar fi pe ceea ce stiu, mereu vor avea ceva de invatat.

Pentru nativii Rac, astazi s-ar puea ivi o sansa la o mie, asa ca statul pe ganduri prea mult poate face ca oportunitatea sa le scape printre degete.

Leii trebuie sa isi respecte cu sfintenie planurile facute. Astrele arata ca ii asteapta un castig fabulos, daca se tin de treaba ca pana acum.

Vezi și

Fecioarele, in schimb, pot suferi o pierdere uriasa in plan financiar, dupa ce au investit foarte multi bani intr-un proiect care se dovedeste a fi un esec.

Nici Balanţele nu stau prea bine la capitolul bani, insa lucrurile la serviciu merg pe un drum foarte bun, asa ca nu disperati, dragi nativi.

Scorpionii nu se bucura de prea mult ajutor din partea apropiatilor. sunt nevoiti sa faca totul de unii singuri astazi si ii asteapta o zi de foc!

Niste sarcini lasate pe ultima suta de metri le pot da batai de cap Săgetătorilor, insa acesti nativi au mereu un noroc chior care ii scoate din orice bucluc.

Desi incep saptamana intr-un ritm foarte alert, plin de telefoane, intalniri, negocieri, la sfarsitul zilei, Capricornii si vor da seama ca totul a meritat.

Cum spuneam si mai devreme, Vărsător vor mereu sa aiba un as in maneca, asa ca, si in plan profesional vor sa fie cu un pas in fata tuturor.

O zi extrem de plina pentru Peşti. De altfel, intreaga saptamana se anunta la foc continuu si se intrevad niste decizii care pot avea mare influenta in viata lor profesionala.

Berbecii ar face astazi orice, numai sa nu auda de munca. Au cam ramas in atmosfera de weekend, dupa relaxarea mult asteptata.

Taurii aproape ca se felicita pentru o decizie luata de curand in plan profesional, mai ales ca este vorba de o situatie in care erau gata-gata sa renunte.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 3 iunie 2019