Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 4 iunie 2019

Si pe Gemeni ii poate paste o promovare, poate o recompensa, dar asta doar daca se implica mai mult si nu mai asteapta impulsurile celorlalti.

de Redactia Observator

la 04.06.2019 , 08:56

Si pe Gemeni ii poate paste o promovare, poate o recompensa, dar asta doar daca se implica mai mult si nu mai asteapta impulsurile celorlalti.

Racii isi tot doresc o schimbare la capitolul bani, insa nu se ostenesc prea mult sa se si intample asta, asa ca slabe sanse.

Niste problemele tot la capitolul bani pentru nativii Leu le pot intarzia achizitionarea unui bun pe care si-l doresc foarte tare.

Vezi și

Partea financiara devine o prioritate in viata Fecioarelor, nativi iubitori de lux, de vacante, de tot felul de lucruri si nu au liniste pana nu obtin ce isi doresc.

Chiar daca planurile voastre in plan profesional ar putea incurca pe cineva, dragi nativi Balanţă, nu trebuie sa va preocupe decat drumul vostru.

Pentru Scorpioni este timpul sa puna in aplicare o noua strategie de lucru. Sa fie mai punctuali, mai rapizi, pentru ca altfel le-o vor lua toti ceilalti inainte.

Putin mai mult calm si mai multa rabdare este tot ce au nevoie Săgetătorii astazi. Uneori, numai starea agitata va poate sabota planurile.

Si Capricornii au nevoie de putin mai multa disciplina in viata profesionala. Ati luat pauze cam dese, iar asta se va simti curand in privinta banilor.

Vărsătorii se mentin pe linia de plutire in ce priveste partea profesionala. O mica pierdere ar putea aparea in plan financiar, totul numai din neatentia lor.

Peştii incearca sa manipuleze un coleg de serviciu dupa bunul lor plac, pentru a obtine niste informatii, poate niste beneficii.

Berbecii trebuie sa se gandeasca foarte bine daca isi pot asuma niste riscuri la locul de munca, fara sa se arunce cu capul inainte.

Taurii sunt foarte aproape de o victorie astazi. O idee de care s-au cam temut le poate aduce un castig substantial.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 4 iunie 2019