Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 9 mai 2019

Taurii sunt incurajati de o persoana draga sa faca dintr-un hobby al lor o afacere, iar aprecierile primite ii pun pe ganduri.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 10:32

Vezi și

Taurii sunt incurajati de o persoana draga sa faca dintr-un hobby al lor o afacere, iar aprecierile primite ii pun pe ganduri.

Daca cineva va pune bete in roate la serviciu, dragi Gemeni, nu incercati sa raspundeti cu aceeasi moneda, ci sa stati de vorba cu acea persoana.

Racii sunt hotarati sa schimbe putin tactica de lucru la serviciu, sa fie mai responsabili, iar strategia se va dovedi un succes.

Nativii Leu sunt in centrul atentiei la evenimentele la care ajung astazi, atrag multi ochi asupra lor si poate chiar o propunere de colaborare profesionala.

Desi va temeti de a gresi, dragi Fecioare, asta va poate ajuta mai mult decat ati crede. Mai bine invatati din ceea ce nu reusiti sa faceti, decat sa ramaneti prinsi in dezamagire.

Balanţele pot fi luate prin surprindere de aprecierile si recompensele pe care le primesc la serviciu parca simt ca nu le merita.

Chiar daca lucreaza mai eficient pe cont propriu, astazi Scorpionii pot fi nevoiti sa munceasca in echipa, lucru care ii va inhiba putin.

Săgetătorii se grabesc sa traga concluzii si sa anticipeze niste decizii, inainte de a avea un rezultat la serviciu. Putin mai multa incredere in sine va recomanda astrele.

Capricornii viseaza deja la weekend si merita din plin cateva zile de odihna, dupa cat efort au depus in ultima vreme.

Vărsătorii au ceva emotii in privinta unui proiect nou inceput, insa pasii facuti pana acum anunta rezultate fantastice.

Daca vorbim de norocosii zilei in plan financiar, atunci cu siguranta Peştii se impun in fata tuturor celorlati nativi in acest sens.

Berbecii ar putea intampina mici obstacole la niste intalniri de afaceri, insa, ajutati de farmecul persoanlm vor iesi din toate incurcaturile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 9 mai 2019