Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 6 iunie 2019

Gemenii sunt printre cei mai norocosi astazi in afaceri! Sunt buni negociatori si pot obtine un contract extrem de valoros.

de Redactia Observator

la 06.06.2019 , 09:17

Gemenii sunt printre cei mai norocosi astazi in afaceri! Sunt buni negociatori si pot obtine un contract extrem de valoros.

Racii trebuie sa munceasca dublu ca sa demonstreze de ce sunt capabili. Cineva are mari asteptari de la ei.

Fluturii din stomac ii insotesc pe Lei si la serviciu, acolo unde parca sunt complet detasati de tot ce se intampla.

Vezi și

Fecioarele au o oportunitate rara de a investi intr-un proiect care este de viitor, asa ca nu trebuie sa stea prea mult pe ganduri daca li se va propune asta.

Pentru Balanţe, in schimb, cheltuielile de orice fel astazi sunt interzise! Sunt tentate sa arunce prea multi bani pe lucruri de care nu au nicio nevoie.

O reusita la serviciu se poate transforma pentru Scorpioni intr-un bonus consistent, ideal inainte de weekend.

Săgetătorii decid sa nu mai lase pe ultima suta de metri munca la un proiect, asa ca incep din timp sa lucreze la ceva de amploare.

Capricornii nu prea vor sa auda de munca astazi. Mai ales ca se simte deja miros de weekend, iar starea financiara le permite putina leneveala.

Vărsătorii trebuie sa se concentreze numai pe prezent pentru moment, fara mari planuri de viitor. Astrele tin cu ei in cariera, asa ca au nevoie doar de putina rabdare.

Peştii dezvolta parca o obsesie din a-si imbunatati veniturile, riscand sa nu mai vada nimic in jurul lor, decat cum sa faca mai multi bani.

Un mic conflict, în care sunt prinşi la mijloc i-ar putea aştepta pe Berbeci la locul de munca. Discutiile avute le pot crea probleme cu colegii.

Daca toate le merg ca pana acum la bani Taurilor, o recompensa frumoasa le poate bate la usa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 6 iunie 2019