Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 26 februarie 2019

Peștii au impresia că o suma mare de bani obținută de curând e un sac fără fund. Nici nu știți când rămâneți cu portofelul gol dacă veți continuă să aruncați cu bani în stânga și-n dreapta.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 10:24

Vezi și

Peștii au impresia că o suma mare de bani obținută de curând e un sac fără fund. Nici nu știți când rămâneți cu portofelul gol dacă veți continuă să aruncați cu bani în stânga și-n dreapta.

Dragi Berbeci, dacă succesul în carieră nu vine atunci când va doriți, nu înseamnă că trebuie să renunțați. Continuați să munciți la fel că până acum și veți vedea că eforturile vor da roade.

Taurii se mentin pe linia de plutire in plan profesional. Acesti nativi sunt de felul lor norocosi cand vine vorba de sanse in cariera si nu ezita in fata niciunei propuneri pe care o simt ca fiind una de succes.

Noroc in plan financiar pentru nativii Gemeni. Au sansa sa obtina o suma de bani fie de la serviciu, in afaceri sau din vanzarea unui bun de care au tot incercat sa scape.

O zi plina de intalniri de afaceri cu mare potential pentru Raci. Pot intalni o persoana pe aceeasi lungime de unda cu ei in ce priveste urmatorul pas in cariera, asa ca. se anunta o perioada fructuoasa financiar.

Multa alergatura si rezolvarea unor probleme cu niste acte se anunta astazi pentru Lei. Au de solutionat urgent niste situatii pe care le-au tot amanat.

Cineva ii critica la tot pasul pe nativii Fecioară si oricat ar incerca sa nu puna la suflet judecata celorlalti. pot fi afectati de ceea ce aud.

Balanţele sunt usor tematoare in fata unei noi provocari in cariera. S-au obisnuit in zona de confort, intr-un loc caldut la serviciu si greu se mobilizeaza sa obtina mai mult.

Dragi Scorpioni, nu va lasati in baza celor care va promit marea cu sarea pentru ca. sunt persoane care isi vad doar interesul lor. Mai bine puneti la cale un plan in care sa reusiti de unii singuri.

Săgetătorii au nevoie sa se calmeze putin si sa ia lucrurile mai putin in serios. Au o stare de agitatie care nu ii ajuta cu nimic, dimpotriva, le pune piedici.

Atentie la deciziile luate pe moment, dragi Capricorni, pentru ca puteti fi luati de val si orbiti de. o oferta prea tentanta ca sa fie adevarata. Cereti detalii si asigurati-va ca stiti bine in ce va bagati.

Vărsătorii culeg roadele succesului, iar un pas facut in cariera de curand ii motiveaza si mai mult. Putin mai multa atentie la cheltuieli va recomanda astrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 26 februarie 2019