Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 01 martie 2019

Peştii joaca rol de vicleni astazi si parca fara sa vrea, sunt tentati sa incerce sa manipuleze pe cineva sa faca ce doresc ei. Cu putina diplomatie si ajutati de farmecul personal le si iese!

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 10:48

Vezi și

Peştii joaca rol de vicleni astazi si parca fara sa vrea, sunt tentati sa incerce sa manipuleze pe cineva sa faca ce doresc ei. Cu putina diplomatie si ajutati de farmecul personal le si iese!

Dragi Berbeci, se poate ca niste oportunitati sa apara in calea voastra, asa ca nu le ratati. Astrele spun ca e vorba de o sansa care nu vine foarte des.

Inceputul de primavara le aduce Taurilor energia pentru noi proiecte, insa e musai sa schimbe putin strategia. Astfel, vort avea parte de succes, ca si pana acum.

Viata profesionala a Gemenilor poate lua o intorsura la care nu s-ar fi gandit vreodata. O schimbare cheie ii asteapta in perioada urmatoare.

Racii primesc un sfat foarte bun din partea unei persoane in care au incredere totala. Si nu se inseala, pentru ca invatamintele primite le vor aduce mai milt decat sperau.

Nativii Leu sunt sfatuiti sa fie mai cumpatati cu cheltuielile, pentru ca astrele nu prea sunt de partea lor in plan financiar zilele acestea.

Si Fecioarele sunt nevoie sa reziste ispitelor financiare. Stau ceva mai bine cu banii decat Leii, insa sunt tentati sa risipeasca banii pe lucruri de care chiar nu au nevoie.

Balanţele, in schimb sunt la inaltime si in plan profesional si in cel financiar. Astrele par sa tina cu ei deja de ceva vreme, norocul ii insoteste la fiecare pas.

Scorpionii au idei excelente in plan profesional, insa nu stau atat de bine la. pusul in practica. Mare atentie ca nu cumva cineva sa va fure ideile si sa aiba si succes cu ele.

Si Săgetătorii sunt creativi si au propuneri foarte interesante insa firea lor haotica s-ar putea a le puna bete in roate. Putin mai multa organizare de la idee la plan este tot ce le lipseste.

Capricornii trebuie musai sa revina cu picoarele pe pament. Sunt usor rupti de realitate din cauza unor probleme, iar asta ii poate afecta serios la serviciu.

O zi foarte productiva pentru nativii Vărsător. Nu sunt doar foarte bine pregatiti, ci si rapizi si fac o impresie excelenta astazi, lucru care le poate aduce un capital de imagine urias.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 01 martie 2019