Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 5 iunie 2019

Cineva tot incearca sa va puna bete in roate la serviciu, dragi Gemeni, insa nu e o idee buna sa raspundeti cu aceeasi moneda, ci sa aflati motivele.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 08:48

Vezi și

Cineva tot incearca sa va puna bete in roate la serviciu, dragi Gemeni, insa nu e o idee buna sa raspundeti cu aceeasi moneda, ci sa aflati motivele.

Racii sunt hotarati sa schimbe putin tactica de lucru la serviciu, sa fie mai responsabili, iar strategia se va dovedi un succes.

Nativii Leu sunt in centrul atentiei la evenimentele la care ajung astazi, atrag multi ochi asupra lor si poate chiar o propunere de colaborare profesionala.

Desi va temeti de a gresi, dragi Fecioare, asta va poate ajuta mai mult decat ati crede. Mai bine invatati din ceea ce nu reusiti sa faceti, decat sa ramaneti prinsi in dezamagire.

Balanţele pot fi luate prin surprindere de aprecierile si recompensele pe care le primesc la serviciu parca simt ca nu le merita.

Chiar daca lucreaza mai eficient pe cont propriu, astazi Scorpionii pot fi nevoiti sa munceasca in echipa, lucru care ii va inhiba putin.

Săgetătorii se grabesc sa traga concluzii si sa anticipeze niste decizii, inainte de a avea un rezultat la serviciu. Putin mai multa incredere in sine va recomanda astrele.

Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, iar asta vor afla astazi Capricornii pe pielea lor, in afaceri.

Daca stau prea mult pe ganduri, Vărsătorii pot pierde o colaborare care le-ar umple portefelul pentru o buna vreme.

Daca vorbim de norocosii zilei in plan financiar, atunci cu siguranta Peştii se impun in fata tuturor celorlati nativi in acest sens.

Berbecii ar putea intampina mici obstacole la niste intalniri de afaceri, insa, ajutati de farmecul persoanlm vor iesi din toate incurcaturile.

Determinati si indrazneti, Taurii nu se multumesc cu locul 2 in afaceri sau diverse proiecte, asa ca munca devine poate cea mai importanta prioritate in viata lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 5 iunie 2019