Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 10 aprilie 2019

Berbecii sunt intr-o faza foarte creativa, sunt stapani pe sine, iar din asta se pot naste idei excelente pentru cateva proiecte de viitor.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 10:28

Vezi și

Berbecii sunt intr-o faza foarte creativa, sunt stapani pe sine, iar din asta se pot naste idei excelente pentru cateva proiecte de viitor.

Acolo unde se tem de lucruri noi, Taurii sunt sfatuiti sa actioneze dupa cum le spune inima, chiar daca vorbim de planul profesional. Intuitia nu minte niciodata.

Gemenii pot spune da fara sa clipeasca unei propuneri la serviciu. Pot fi supusi unor probe, unor teste pentru a li se testa capacitatile de lider.

Racii pot intampina ceva obstacole in niste sarcini importante la serviciu, insa niciun drum nu e lipsit de suisuri si coborasuri, asa ca sunt sfatuiti sa nu se impiedice in detalii.

Pentru a va putea ridica la nivelul profesional sau financiar la care visati, dragi Lei, este nevoie de mai multa daruire si atentie la fiecare pas.

Dragi Fecioare, ati face bine ca atunci cand cereti un sfat la serviciu, sa va asigurati ca vi-l ofera un profesionist si nu cineva care doar isi inchipuie ce ar trebui sa faceti.

Cand credeau ca nimeni nu va observa niste mici greseli la locul de munca, Balanţele pot fi trase la raspundere si sa plateasca pentru ca au ascuns asta.

Un conflict la locul de munca ii poate face pe Scorpioni sa nu isi ma dea interesul si sa lase balta tot ce au de facut.

Săgetătorii incearca sa le faca pe toate de unii singuri, fie din orgoliu, fie din teama de a cere ajutor. Mare atentie la efort, pentru ca nu sunteti supereroi.

Capricornii si-au iesit putin din ritm in ultima perioada la serviciu, insa e musai sa revina pe pozitii, pentru ca ii asteapta lucruri marete.

Vărsătorii pot cunoaste o persoana cu multa influenta si de la care sa aiba o multime de lucruri de invatat. Daca stiu ce sfaturi sa ceara, vor avea numai de castigat.

Peştii trebuie sa evite marturisirile si lamentarile astazi printre colegii de la birou, pentru ca cineva le-ar putea vana slabiciunile si sa ii atace exact acolo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 10 aprilie 2019