Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 10 mai 2019

Taurii sunt tentati sa ceara ajutor acolo unde au nevoie, insa, intr-un final, se vor convinge ca. tot ei sunt cei care se pot ajuta cel mai mult.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 10:55

Vezi și

Taurii sunt tentati sa ceara ajutor acolo unde au nevoie, insa, intr-un final, se vor convinge ca. tot ei sunt cei care se pot ajuta cel mai mult.

Gemenii sunt extrem de competenti intr-un proiect la serviciu, stiu perfect ce au de facut insa le lipseste curajul de a iesi in fata.

Mult tact si intelepciune le recomanda astrele nativilor Rac astazi. Au nevoie sa calculeze foarte bine o decizie la serviciu, pentru ca le poate influenta viitorul.

Dupa ce s-au bucurat de reusite una dupa alta, acum Leii sunt putin dezamagiti de o incercare esuata de a-si rotunji veniturile. Dar, nicio grija, astrele spun ca vin zile mai bune.

Deciziile in plan sentimental ii afecteaza pe nativii Fecioară si in cariera, pentru ca nu reusesc sa isi ia gandul de la ce au acasa si sunt numai cu capul in nori.

Bani, cumparaturi, mofturi si rasfat. Balanţele le bifeaza pe toate astazi. Pot primi o suma de bani pe care sa ii risipeasca imediat pe tot felul de lucruri.

Creativitatea Scorpionilor este la cote maxime. Sunt apreciati si dati drept exemplu pentru ideilor lor.

Săgetătorii au lenevit destul, este timpul sa puna osul la treaba, chiar daca weekendul bate la usa, pentru ca au multe de recuperat.

Capricornii cer indrumarea unui specialist pentru achizitionarea unui bun. O masina, un gadget foarte scump, ceva de care au mare nevoie.

Vărsătorii si calatoriile fac casa buna, asa ca nu este exclusa o plecare in afara tarii astazi, unde sa imbine perfect relaxarea cu munca.

Peştii sunt la un pas de a-si pierde cumpatul, pusi intr-o situatie tensionata. Lasati lucrurile sa treaca, pentru ca s-ar putea arunca vorbe grele, dupa care sa va para rau.

Iar pentru Berbeci munca astazi este un cuvant total strain. Le este gandul la vacanta, la relaxare, asa ca incep sa isi faca un plan de concediu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 10 mai 2019