Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 11 februarie 2019

Limba ascuţită a Racilor îi poate pune într-o situaţie incomodă la serviciu. Nativii Leu, în schimb, au parte de un început de săptămână extrem de promiţător în afaceri. 

de Redactia Observator

la 11.02.2019 , 10:28

Limba ascuţită a Racilor îi poate pune într-o situaţie incomodă la serviciu. Nativii Leu, în schimb, au parte de un început de săptămână extrem de promiţător în afaceri. 

Optimismul Vărsătorilor in plan profesional este molipsitor pentru ceilalti. Au o perioada plina de schimbari pe care le primesc cu bratele deschise.

Peştii ar face bine sa mai ia o pauza din cand in cand, chiar daca este abia inceput de saptamana. Au muncit foarte mult, iar lipsa odihnei isi poate spune cuvantul.

Vezi și

Berbecii sunt sfatuiti sa se gandeasca de doua ori daca planuiesc cumva o mutare in cariera. Li se poate face o oferta care sa le ia ochii, insa ar fi mai bine sa astepte ceva timp.

Taurii au o zi atat de plina in plan profesional, incat nu au habar cu ce sa inceapa. Au amanat rezolvarea multor sarcini, iar acum abia ca mai fac fata.

Gemenii se pot confrunta la serviciu cu o situatie in care sa aleaga adevarul dureros sau o minciuna confortabila. Astrele va sfatuiesc sa alegeti adevarul, chiar daca nu va avantajeaza.

Limba ascutita a Racilor ii poate pune intr-o situatie dificila din care singuri vor trebui sa iasa. Criticile lor rautacioase ii supara pe cei din jur si ar putea fi marginalizati.

Inceput de saptamana in forta in afaceri, pentru nativii Leu! Se anunta semnarea unui nou contract, o noua colaborare, adica o noua sursa de venit.

Noroc la bani si pentru Fecioare! Acesti nativi pot primi o prima la serviciu, sau chiar propunerea unei colaborari cu sanse mari de castig.

Nativii Balanţă sunt sfatuiti sa isi asculte intuitia in orice decizie ar lua astazi in plan profesional. Chiar daca o oferta poate parea tentanta, sa nu se sfiasca sa o refuze daca ceva nu li se pare in regula.

Scorpionii vor sa ia pe umerii lor toate sarcinile importante la serviciu, dorind sa impresioneze un superior. Risca insa astfel sa nu duca la bun sfarsit niciuna dintre ele.

Multe cheltuieli ii asteapta astazi pe Săgetătorii. Vorbim de achizitionarea unui bun, renovarea casei dar si de mici mofturi pe ei insisi.

Munca si iar munca pentru Capricornii. Acesti nativi au intrat parca intr-o febra continua in plan profesional, iar eforturile peste masura le sunt rasplatite cum se cuvine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 11 februarie 2019