Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 12 februarie 2019

Astrele le recomanda Vărsătorilor sa mai invete sa spuna si nu, atunci cand li se cere ajutorul. Aproape ca muncesc mai mult pentru ceilalti decat pentru bunastarea lor.

de Redactia Observator

la 12.02.2019 , 10:45

Astrele le recomanda Vărsătorilor sa mai invete sa spuna si nu, atunci cand li se cere ajutorul. Aproape ca muncesc mai mult pentru ceilalti decat pentru bunastarea lor.

Peştii se tot gandesc de ceva veme sa deschida o afacere, insa astrele spun ca nu e o perioada favorabila investitiilor pentru ei, asa ca sa mai aiba putina rabdare.

Berbecii pot intalni ceva obstacole in calea lor, insa trebuie sa isi recapete fortele si sa o ia de la capat, pentru ca succesul nu este departe, spun astrele.

Vezi și

Taurii se confrunta cu ceva probleme cu banii. Au pierdut o suma importanta si nu stiu ce sa mai faca sa revina pe linia de plutire.

Gemenii primesc felicitari din toate partile la serviciu, pentru efortul depus in ultimele zile. Iar laudele pot veni la pachet si cu o recomopensa.

Nativii Rac isi pregatesc pasii pentru un nou drum in cariera. Cineva ii tot curteaza in ultima vreme si sunt tot mai tentati sa spuna un da hotarat propunerii.

Leii se mentin la inaltime in afaceri. Au inceput foarte bine financiar saptamana si au toate sanse sa o continue la fel.

Nativii Fecioară pot avea parte de mici rautati la locul de munca, critici izvorate ins anumai din invidia celor din jur. Sunt sfatuiti sa isi faca treaba ca si pana acum.

Balanţele sunt intr-un "du-te vino" continuu. Se intrevad ceva calatorii in interes profesional, iar rezultatele obtinute acolo ar putea fi dintre cele mai bune.

Si Scorpionii sunt agitati din cale-afara astazi. Nu au timp nici sa respire, aproape ca sunt stalpul de rezilstenta in echipa lor de la serviciu.

Putin mai multa increde in fortele voastre, dragi Săgetători si putin mai mult curaj sunt ingredientele cheie care va pot pune in valoare capacitatile, asa ca lasati timiditatea deoparte si indrazniti mai mult.

Capricornii ar cheltui si ceea ce nu au astazi. Sunt tentati sa iroseasca bani pe lucruri inutile , iar asta ii poate destabiliza financiar pentru o buna vreme de acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 12 februarie 2019