Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 12 martie 2019

Peştii pot fi luati prin surprindere de o propunere foarte tentata in plan profesional, iar astrele ii sfatuiesc sa nu stea prea mult pe ganduri daca asta le face cu ochiul.

de Redactia Observator

la 12.03.2019 , 11:10

Peştii pot fi luati prin surprindere de o propunere foarte tentata in plan profesional, iar astrele ii sfatuiesc sa nu stea prea mult pe ganduri daca asta le face cu ochiul.

La fel ca in plan sentimental, Berbecii sunt sfatuiti sa isi caute noi repere. Schimbarea jobului, a planurilor in cariera este o idee foarte buna.

Taurii au muncit din greu pana acum, iar de acum ii asteapta eforturi si mai mari pentru a se mentine la suprafata si a-si indeplini visurile.

Vezi și

Gemenii au mari sanse de izbanda la serviciu, dar asta numai daca merg pe instinctul lor si nu asculta de sfaturile celor din jur.

Racii sunt hotarati, stiu foarte bine ce isi doresc insa tot asteapta confirmari din partea celor apropiati. Nu au incredere deplina in fortele lor, iar asta le poate pune multe piedici.

O zi cu sanse uriase de reusita in afaceri pentru Lei. Au si norocul de a avea langa ei oameni care sa le impartaseasca idealurile, asa ca succesul este doar o chestiune de timp.

Nativii Fecioară sunt sfatuiti sa dea dovada de putin mai multa empatie in echipa de la serviciu. Tind sa fie egoisti si sa spuna nu acolo unde li se cere ajutorul.

Balanţele au parte de o zi perfecta pentru investitii pe termen lung. Vorbim de cumparaturi in casa, sau poate chiar de achizitionarea unei masini.

O mica disputa cu sefii se anunta in cazul Scorpionilor. Un superior ii mustreaza la tot pasul, iar acesti nativi pot interpreta totul personal.

Săgetătorii pot avea si ei mici probleme la locul de munca, din cauza felului lor haotic. E insa vorba de discutii minore, iar farmecul lor ii ajuta sa iasa din orice situatie.

Capricornii castiga in plan profesional ceea ce pierd in dragoste. Au o pofta de munca de nestapanit, este posibil sa se afunde in munca, pentru a uita de problemele de acasa.

Iar pe Vărsători ii asteapta o surpriza uriasa in ce priveste cariera, chiar cand credeau caca nimic nu se intampla atunci cand isi doresc ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 12 martie 2019