Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 13 martie 2019

Mari sanse pentru Peşti sa primeasca o oferta tentanta, de job sau de afacere insa sunt sfatuiti sa nu se avante cu capul inainte si sa cantareasca bine avantajele inainte.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 11:06

Vezi și

Mari sanse pentru Peşti sa primeasca o oferta tentanta, de job sau de afacere insa sunt sfatuiti sa nu se avante cu capul inainte si sa cantareasca bine avantajele inainte.

Sanse mari de succes ii asteapta si pe Berbeci in viitorul apropiat, asa ca mai multa implicare in afaceri sau la serviciu este ingredientul cheie pentru reusita.

Taurii sunt sfatuiti sa aiba mai multa intiativa daca vor sa se mentina la inaltime. De asemenea, o comunicara mai buna cu cei din jur le va fi de mare ajutor.

Planuri ambitioase pentru nativii Gemeni, dis de dimineata. Astrele ii sfatuiesc sa actioneze dupa cum le spune intuitia, pentru ca nu vor da gres.

O problema cu niste acte, o chestiune legata de casa le poate ocupa intreaga zi nativilor Rac, care sunt sfatuiti sa se inarmeze cu multa rabdare.

Noroc dupa noroc in plan financiar pentru Lei. Au tot avut parte de succes la bani in ultimele zile, insa lovitura cea mare pare ca abia acum vine.

Nativii Fecioară pot fi acuzati ca sunt vicleni intr-o disputa la locul de munca. Cineva se simte amenintat de ei si nu ezita sa ii confrunte.

Balanţele ar putea intelege gresit niste sfaturi si sa raspunda cu rautate. Ar face mai bine sa gandeasca de doua ori inainte sa starneasca un scandal inutil.

Scorpionii au sanse sa obtina rezultate uimitoare intr-o negociere importanta ce priveste sume de bani foarte mari.

Săgetătorii trebuie sa munceasca de doua ori mai mult pentru ceea ce isi doresc, insa s-au obisnuit deja cu asta. Asa ca, mai multa rabdare, dragi nativi si mai multa implicare.

Dragi Capricorni, nu luati in seama sfaturile legate de ce ar trebui sa faceti mai departe in cariera, pentru ca nu toti cei din jurul vostru sunt bine intentionati.

O zi perfecta pentru ca Vărsătorii sa planuiasca noi proiecte. Astrele tin cu ei in plan profesional, asa ca o colaborare fructuoasa nu este exclusa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 13 martie 2019