Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 14 ianuarie 2019

Capricornii nu stiu ce sa mai faca sa atraga atentia superiorilor la locul de munca. Tanjesc dupa o promovare sau dupa o marire de salariu si dau tot ce pot, ca sa o obtina.

de Redactia Observator

la 14.01.2019 , 10:59

Capricornii nu stiu ce sa mai faca sa atraga atentia superiorilor la locul de munca. Tanjesc dupa o promovare sau dupa o marire de salariu si dau tot ce pot, ca sa o obtina.

Vărsătorii ar putea fi nevoiti sa scoata din buzunare o suma mare de bani, pentru a rezolva o problema care nu suporta amanare. Au noroc ca astrele tin cu ei la capitolul financiar.

Un telefon de departe ar putea fi ca o gura de aer astazi pentru Peşti. Cineva le da o veste care ii va scoate dintr-un impas.

Vezi și

Succes rasunator pentru Berbeci, inca din prima zi a saptamanii. Se pare ca eforturile lor au fost observate de catre superiori.

Taurii se confrunta la serviciu cu o situatie in care trebuie sa dea dovada de diplomatie si politete. Nu picati in capcana in care va atrage cineva, incercand sa va enerveze.

Gemenii dau astazi nas in nas cu norocul in plan profesional. Dintr-o banala discutie la o cafea, se poate naste planul unei afaceri pe care ei si-o doresc de mult.

Racii au idei foarte bune, insa nu prea stiu cum sa le puna in practica. Ceva mai multa ordine in decizii, dar si sfatul cuiva mai in varsta le-ar fi de mare ajutor.

Leii decid sa fie putin mai cumpatati in deciziile legate de cariera si de bani. Au avut cateva esecuri in plan profesional si vor de acum sa nu se mai arunce cu capul inainte.

Dragi Fecioare, chiar daca aveti impresia ca un proiect evolueaza prea greu, nu va faceti griji. Aveti mai multa rabdare, astrele spun ca succesul va veni negresit.

Nativii Balanţă sunt astazi foarte directi si cer pe sleau ceea ce vor. Iar asta ii ajuta foarte mult in a obtine mai repede niste rezultate pentru care au luptat mult.

Mari sanse pentru Scorpioni sa puna mana pe o suma mare de bani sau sa obtina niste beneficii care vor contribui mult la bunastarea lor materiala.

O zi benefica pentru Săgetători in cariera. Au ocazia ca performantele sa le fie remarcate de superiori. Ceva mai multa grija la cheltuieli recomanda astrele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 14 ianuarie 2019