Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 14 martie 2019

Peştii vor afla ca, in sfarsit, eforturile lor la serviciu vor da roade. Nu trebuie sa se culce insa pe o ureche crezand ca aici se termina munca.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 11:12

Vezi și

Peştii vor afla ca, in sfarsit, eforturile lor la serviciu vor da roade. Nu trebuie sa se culce insa pe o ureche crezand ca aici se termina munca.

O noua perspectiva in cariera isi poate face loc in viata Berbecilor. Si trebuie sa fie foarte atenti, pentru ca sansa le-ar putea scapa printre degete.

Taurii culeg roadele succesului si se bucura de un castig financiar substantial pe care l-au asteptat indelung.

Putin mai multa atentie la cheltuieli, dragi nativi Gemeni chiar daca un obiect pe care vi-l doriti va tooot face cu ochiul. Astrele nu prea tin cu voi in plan financiar zilele acestea.

Racii devin ceva mai indrazneti decat pana acum si sunt hotarati sa dea startul unui proiect sau sa ceara o alta pozitie la locul de munca.

Nu se intrevad urcusuri sau coborasuri in cariera Leilor. Astrele le recomanda doar putin mai multa organizare, pentru ca firea lor haotica le-ar putea crea probleme financiare.

Si Fecioarele sunt foarte norocoase astazi la bani. sau la cadouri. Cert e ca astrele prevad ca acesti nativi vor primi ceea ce isi doresc.

Balanţele reusesc cu chiu cu vai sa scape dintr-o incurcatura la locul de munca, o situatie in care s-au bagat singuri.

Scorpionii sunt, fara indoiala, vedetele horoscopului astazi. In plan sentimental bat clopote de nunta, iar ce in ce priveste cariera. succesul aproape ca le bate la usa.

Săgetătorii, pe de alta parte, nu stiu ce sa mai faca sa isi rotunjeasca veniturile. Se anunta totusi o perioada favorabila noilor proiecte, colaborari, asa ca nu trebuie sa isi faca prea multe griji.

Mai multa responsabilitate in deciziile luate la serviciu si in numele altora nu doar al vostru, v-ar aduce mari avantaje, dragi Capricorni.

Vărsătorii pot afla o informatie extrem de folositoare lor in cariera. Au norocul sa se inconjoare de oameni plini de energie pozitiva si care le vor binele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 14 martie 2019