Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 15 ianuarie 2019

Capricornii tin sa aiba ultimul cuvant in fiecare discutie la serviciu, iar asta le poate atrage antipatia celor din jur.

de Redactia Observator

la 15.01.2019 , 11:20

Capricornii tin sa aiba ultimul cuvant in fiecare discutie la serviciu, iar asta le poate atrage antipatia celor din jur.

Vărsătorii dau dovada la serviciu de multa determinare si curaj. Iau decizii foarte bune, iar astrele vor fi alaturi de ei mult timp de acum.

Prima parte a zilei ii gaseste pe nativii Peşti facand calcule peste calcule. Achizitionarea unui bun aproape ca i-a lasat cu contul gol.

Vezi și

O zi cu cheltuieli fara masura pentru Berbeci. Sunt nevoiti sa scoata multi bani din buzunare, pentru ca e vorba de situatii care trebuie rezolvate numaidecat.

Mare atentie la punctualitate la intalnirile de astazi, dragi Tauri. Aveti sansa de a lega o colaborare fructuoasa si trebuie sa va prezentati fara cusur.

Daca in plan sentimental nu au prea mare noroc, iata ca in cariera le merge ca pe roate Gemenilor. Au sansa unei promovari si a unei mariri substantiale de salariu.

Este ziua perfecta pentru asumarea unor riscuri in ce priveste cariera pentru Raci. Daca v-ati temut sa faceti un pas important pana acum, astazi aveti astrele de partea voastra.

O mica cearta cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri le va narui planurile Leilor. Este posibil chiar sa abandoneze un proiect, din cauza neintelegerilor.

Nativii Fecioară se axeaza astazi pe sarcinile de la serviciu parca mai mult ca niciodata. Iar eforturile lor nu vor ramane nerasplatite, spun astrele.

Un proiect inceput in joaca le va aduce un succes nebanuit Balanţelor. Reusita vine la pachet si cu un castig in bani.

Dragi Scorpioni, nu este cazul sa luati asupra voastra un esec la locul de munca. O nereusita poate fi si o lectie, asa ca aveti mai multa atentie cu cine colaborati data viitoare.

Săgetătorii intra intr-o perioada buna din punct de vedere profesional. Astrele ii sftuiesc sa fie doar putin mai organizati, iar succesul va veni fara indoiala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 15 ianuarie 2019