Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 15 martie 2019

Nu doar in plan amoros stau foarte bine Peştii, ci si in ce priveste cariera. Se simt excelent la locul de munca, le vin vesti foarte bune si incheie ziua perfect.

de Redactia Observator

la 15.03.2019, 10:51

Vezi și

Nu doar in plan amoros stau foarte bine Peştii, ci si in ce priveste cariera. Se simt excelent la locul de munca, le vin vesti foarte bune si incheie ziua perfect.

Se simte atmosfera de weekend in cazul Berbecilor. Nu le sta gandul la nimic legat de munca, relaxarea si planurile in doi sunt prioritatea.

Dragi nativi Taur, pe toate le-ati facut mai bine fara sa cereti ajutorul cuiva, asa ca ati face bine sa continuati astfel, fara sa cereti vreun sfat.

Gemenii sunt sfatuiti sa nu se culce pe o ureche daca au cules roadele succesului intr-un proiect, pentru ca greul de abia acum incepe.

O zi foarte incarcata la serviciu pentru nativii Rac. Pot intampina si mici probleme pentru care sunt tentati sa arunce vina pe colegii de munca.

Leii stiu sa se mentina la inaltime in afaceri sau la serviciu, stiu ce sa vorbeasca si ce sa lase de inteles, asa ca succesul le este asigurat multa vreme.

Zi extrem de aglomerata si pentru nativii Fecioară. Pe langa efortul mare pe care trebuie sa il depuna, ar putea fi nevoiti si sa lucreze langa o persoana. care nu prea le e pe plac.

Balanţele sunt sfatuite sa nu se lasa astazi pe mana cuiva, chiar daca vorbim de prieteni de incredere. Cel mai bine ar fi sa se asigure ca pot duce ei la bun sfarsit ceea ce incep.

Putin mai multa incredere in sine v-ar pune cu 10 pasi in fata celorlalti, daca ati sti sa va puneti in valoare, dragi Scorpioni.

Le surade norocul in plan profesional Săgetătorilor. Eforturile lor ar putea fi recopensate mai bine decat se asteptau.

Capricornii pot intalni un partener de afaceri perfect pentru ei. O peroana cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda si cu care sa aiba o chimie instantanee.

Dragi Vărsător, daca ceilalti nu o fac, dati voi dovada de diplomatie intr-o situatie mai delicata la locul de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 15 martie 2019