Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 17 ianuarie 2019

Dragi Capricorni, incercati sa nu permiteti nimanui sa va influenteze o decizie legata de locul de munca. Faceti ceea simtiti, fara sa cereti sfatul sau acordul cuiva.

de Redactia Observator

la 17.01.2019 , 10:48

Dragi Capricorni, incercati sa nu permiteti nimanui sa va influenteze o decizie legata de locul de munca. Faceti ceea simtiti, fara sa cereti sfatul sau acordul cuiva.

Se anunta o veste importanta in plan profesional pentru Vărsători. Noutatile vor veni ca o gura de aer pentru acesti nativi.

Peştii sunt deschisi astazi catre nou si dezvoltare in ce priveste cariera. Vor sa incerce ceva nou si nu este exclus sa se gandeasca serios la o reorientare.

Vezi și

Berbecii sunt tentati sa cheltuiasca bani fara masura, pe lucruri de care nu au neaparata nevoie. Putin mai multa chibzuinta daca nu vreti sa ramaneti cu portofelul gol.

Cheltuitori sunt si nativii Taur. Din recunostinta fata de cineva drag, vor risipi aproape tot ce au pe un cadou foarte scump, dar cu mare insemnatate.

Gemenii isi pot gasi un partener de afaceri sau un coleg de servicuu cu care sa faca o echipa fantastica. Chimia dintre ei le va aduce rezultate foarte bune intr-un proiect.

Nevoia de odihna ii poate face pe Raci usor irascibili la serviciu, acolo unde sunt tentati sa starneasca un scandal din care vor iesi sifonati.

Succes si in plan profesional pentru Lei, nu doar in dragoste. Au sansa unei investitii valoroase, care le va spori substantial veniturile pe viitor.

Fecioarele sunt sfatuite sa dea dovada de mai mult curaj si asumare intr-o decizie luata de curand in cariera. Cineva le critica pasul facut si trebuie sa isi apere alegerea.

Nativii Balanţă sunt foarte chibzuiti astazi in plan financiar. Au cam aruncat cu bani in stanga si in dreapta in ultima vreme si incearca sa prioritizeze altfel cheltuielile.

Scorpionii simt ceva in neregula cu o alegere facuta de curand in plan profesional. Vor sa mediteze asupra deciziei luate, ca nu cumva sa fie prea tarziu daca amana asta.

Nimeni nu ii intrece astazi pe Săgetători in pofta de viata si energia de a le face pe toate deodata. Au o zi foarte productiva la serviciu, dis de dimineata.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 17 ianuarie 2019