Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 17 iunie 2019

Gemenii cam vor sa traga chiului de la munca si sa lase sarcinile lor pe umerii altcuiva, iar asta i-ar putea costa scump.

de Redactia Observator

la 17.06.2019, 10:55

Vezi și

Gemenii cam vor sa traga chiului de la munca si sa lase sarcinile lor pe umerii altcuiva, iar asta i-ar putea costa scump.

O simpla discutie cu un prieten la o cafea le poate da Racilor o idee geniala de afacere pe care abia asteapta sa o puna in practica.

Au ei noroc in afaceri, insa tendinta de a se culca pe o ureche doar pentru ca le merge bine acum, le-ar putea crea ceva probleme Leilor.

Nativii Fecioara au un scop bine definit si sunt in stare de orice ca sa il atinga, chiar si sa. ascunda un adevar.

Balanţele se afunda in munca si petrec atat de mult timp printre hartii, incat pot pierde pe partea sentimentala.

Oboseala Scorpionilor isi spune cuvantul. Chiar daca ei lupta sa termine totul la timp, bateriile epuizate le-ar putea pune capac.

Firea haotica a Săgetătorilor, paradoxal, le poate aduce mai multe avantaje decat dezavantaje, asa ca nu este un lucru rau sa isi pastreze modul de lucru. cu capul in nori.

Si in plan profesional stau bine astazi Capricornii, nu doar in dragoste. O oferta de job le-ar putea face cu ochiul.

Vărsătorii pot intalni o persoana care sa joace un rol important in afacerile lor sau in evolutia la serviciu.

Peştii trebuie sa inceteze sa isi mai compare performantele cu ale celorlalti, pentru ca risca astfel sa isi piarda increderea in sine si sa clacheze.

Berbecii ar putea pleca intr-o calatorie de serviciu, un drum care sa fie decisiv pentru cariera lor, unde superiorii sa aiba mari asteptati de la ei.

Taurii pot refuza o propunere de afacere, un proiect pe care ei nu il simt foarte avantajos financiar si foarte bine fac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 17 iunie 2019