Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 18 februarie 2019

Varsatorii au de incasat niste bani astazi si vor da o raita prin magazine pentru a le cumpara celor dragi mici atentii.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 11:06

Vezi și

Varsatorii au de incasat niste bani astazi si vor da o raita prin magazine pentru a le cumpara celor dragi mici atentii.

Dragi Pesti va consultati cu familia in privinta programului si o sa vedeti cum impartiti timpul s-ajungeti si in vizita la cei care va asteapta cu masa.

Berbecii se gandesc sa plece intr-o vacanta pentru a mai uita de stres si probleme, insa parte proasta este ca vor cheltui foarte multi bani in aceasta perioada

Taurii vor avea astrele de partea lor astazi! Este posibil sa primesca o suma de bani si astfel vor putea iesi diseara cu prietenii la un suc.

Dragi Gemeni e rost de distractie astazi! E posibil sa va dea cineva inapoi niste bani si astfel puteti organiz o iesire cu cei mici intr-un parc de distractie

Starea pozitiva a nativilor Rac ii va face sa treaca cu fruntea sus peste evenimentele mai putin placute din mediul profesional.

Dragi Lei un proiect de timp liber v-ar deconecta si v-ar introduce, poate, in alt mediu social, v-ati extinde relatiile sa mai vedeti cum traiesc si altii.

Dragi Fecioare va fi o zi în care veti face un pas important în carieră. Şi acasă o să aveţi parte de momente plăcute, iar gestul unui membru al familiei vă va impresiona.

Balantele stiu sa taca atunci cand situatia o cere, iar acest fapt le aduce multe beneficii. Asa se va intampla si astazi, cand se vor alege cu o promovare.

Scorpionii vor avea part de o zi extrem de aglomerată, pentru că au multe treburi de rezolvat. Partea bună este că vor fi extrem de satisfăcuţi de rezultat şi vor primi multe laude.

Dragi Sagetatori bazaţi-v pe intuiţie pentru că este singurul criteriu pe care îl puteţi lua în considerare în astfel de momente. Rezultatul va fi surprinzător şi realizaţi cât de important este să fiţi propriul stăpân.

Iar Capricornii vor fi ceva mai lenesi astazi si cu greu se vor mobilieaza la locul de munca. Seara insa va fi una plina de surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 18 februarie 2019