Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 18 ianuarie 2019

Este sfarsit de saptamana, insa Capricornii au atat de multa energie, incat simt ca pot munci mult timp de acum. Implicarea in mai multe sarcini deodata la serviciu ii poate recomanda chiar pentru un post de conducere.

Vezi și

Este sfarsit de saptamana, insa Capricornii au atat de multa energie, incat simt ca pot munci mult timp de acum. Implicarea in mai multe sarcini deodata la serviciu ii poate recomanda chiar pentru un post de conducere.

Vărsătorii sunt norocosi si in plan personal dar si profesional. Sefii se declara foarte multumiti de eforturile lor si pe deasupra, au si sansa sa li se propuna o colaborare importanta.

Peştii pot suferi o mica dezamagire la serviciu, esec care sa le cam strice planurile de weekend. Chiar daca si-au dat silinta pentru un proiect, rezultatele. intarzie sa apara.

Berbecilor li se recomada sa nu isi faca planuri marete in cariera astazi, pentru ca nu sunt in cea mai buna forma. Mai bine ar acorda priorititate odihnei.

Nu acelasi lucru il putem spune despre Tauri, nativi care au astazi sanse sa puna bazele unui vis in plan profesional.

Gemenii stau foarte bine astazi si in ce priveste cariera. Se prevad schimbari favorabile pentru ei in plan profesional, daca se vor tine de treaba la fel ca pana acum.

Chiar daca weekendul bate la usa si le sta gandul la distractie si relaxare, Racii sunt nevoiti sa rezolve niste probleme mai vechi la locul de munca. Situatia e una cam neplacuta, asa ca au nevoie de mult calm si tact.

In sfarsit Leii au timp in voie sa se ocupe de un proiect de suflet astazi. In ultima vreme au fost pe fuga si au muncit mai mult pentru ceilalti.

Nativii Fecioară sunt o adevarata sursa de inspiratie in echipa lor de la serviciu. Creativitatea si rapiditatea le vor fi date drept exemplu de superiori si nu este exclus ca eficienta sa le fie rasplatita.

Si Balanţele au mare noroc in plan profesional, unde pot culege roadele muncii depuse in ultimele zile. O colaborare le poate aduce castiguri mai mari decat sperau.

Nu sunt prea favorizati in plan sentimental Scorpionii, dar iata ca au noroc in cariera. Sunt incurajati sa faca un pas in fata, iar ajutati de farmecul lor, sansele de reusita sunt foarte mari.

Săgetătorii pot fi presati sa ia niste decizii. care nu le sunt pe plac, in plan profesional. Reusitele necesita si sacrificii, asa ca trebuie sa depuna putin mai mult efort.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 18 ianuarie 2019