Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 21 iunie 2019

Increderea in sine a Gemenilor le va ghida pasii exact acolo unde vor sa ajunga dar le va atrage si mici invidii de la cei din jur.

de Redactia Observator

la 21.06.2019 , 11:06

Increderea in sine a Gemenilor le va ghida pasii exact acolo unde vor sa ajunga dar le va atrage si mici invidii de la cei din jur.

O zi prielnica achizitiilor pentru Raci. Vorbim de sume mari de bani, asa ca nu este exclusa achizitionarea unui bun de mare valoare.

Leii sunt extrem de preocupati de partea financiara. Cauta sa faca bani din orice, pentru ca au pus ochii pe ceva foarte scump si vor numaidecat sa si aiba acest lucru.

Vezi și

Zi cu noroc in intalnirile de afaceri pentru Fecioare. Acesti nativi se fac remarcati prin intuitia si simtul lor practic.

Nativilor Balanţă nu le sta gandul la munca astazi. Se gandesc numai la iesiri, calatorii si sunt cu totul distrati la serviciu.

Scorpionii vor sa ajute pe cineva intr-o problema la serviciu, insa se aleg in final cu reprosuri din partea acestei persoane.

Săgetătorii au atat de multe de facut astazi si trebuie sa se imparta in multe directii. Prea multe sarcini va pot epuiza, acordati atentie si odihnei.

Capricornii parca sunt bomba de energie inepuizabila. Se implica intr-o multime de proiecte si chiar reusesc sa duca la bun sfarsit tot ce au de facut.

Daca lucrurile nu merg atat de bine in afaceri sau la serviciu, dragi Vărsători, incercati sa nu aruncati vina asupra cuiva.

Peştii pot pleca intr-o calatorie de afaceri, au sansa chiar sa li se propuna un proiect mai indelungat departe de casa, lucru ce ii va entuziasma.

Berbecii nu stau prea bine astazi nici in plan profesional. Au acumulat mult stres si tensiune, asa ca o zi libera, fara prea multe de facut, le-ar prinde de minune.

Dragi Tauri, continuati sa investiti cat de mult efort puteti in proiectul la care lucrati, pentru ca astrele spun ca succesul este pe cale sa va surada.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 21 iunie 2019