Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 24 aprilie 2019

Taurii au un simt ascutit atunci cand vine vorba de timp irosit pe lucuri inutile, asa ca vor spune nu raspicat unei propuneri pe care nu o simt avantajoasa.

de Redactia Observator

la 24.04.2019 , 12:53

Taurii au un simt ascutit atunci cand vine vorba de timp irosit pe lucuri inutile, asa ca vor spune nu raspicat unei propuneri pe care nu o simt avantajoasa.

Gemenii pot fi surprinsi sa vada cate lucruri se pot rezolva doar cu o vorba buna si cate usi le poate deschide doar un zambet adus cui trebuie.

Daca vor sa obtina rezultate bune, Racii trebuie sa renunte sa se mai imparta in 10 locuri. pentru ca nu-si vor face treaba exemplar niciunde asa. Mai putine sarcini, mai multe sanse de a le duce la bun sfarsit.

Vezi și

Dupa o perioada cu ceva ghinioane in plan financiar pentru Lei, de astazi lucrurile s-ar putea schimba si succesul sa le bata din nou la usa.

Succes in cariera au si Fecioarele astazi. Poate nu vin banii chiar asa cum ati spera, insa de aprecieri veti avea parte garantat.

Balanţele tind sa lase totul balta la primul obstacol intr-un proiect inceput de curand. Putina rabdare si mai multa implicare va recomanda astrele.

Ceva li se pare prea frumos ca sa fie adevarat Scorpionilor. Intuitia lor le spune ca un proiect care se anunta de mare succes nu ar fi atat de fructuos.

Săgetătorii sunt de felul lor norocosi in plan profesional insa de data asta, tind sa se culce pe o ureche chiar atunci cand ceilalti au asteptari mari de la ei.

Daca in plan personal binele intarzie sa isi faca loc, ei bine, in ce priveste planul financiar, Capricornii pot da lovitura cu o idee nascuta dintr-un hobby al lor.

Vărsătorii invata repede din greselile facute in trecut, asa ca devin mai buni pe zi ce trece, iar asta le va aduce multe laude.

Nativii Peşti trateaza totul cu atat de mult calm si nonsalanta incat chiar trezesc suspiciuni celorlalti: sunt atat de siguri pe ei sau. doar le este frica sa actioneze?

Iar voi, dragi Berbeci, nu va grabiti sa va dati cu parerea legat de cum isi fac treaba unii colegi, pentru ca ati putea atrage multi ochi rai asupra voastra.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 24 aprilie 2019