Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 25 februarie 2019

O calatorie de afaceri prevad astrele pentru Peşti astazi. Au sansa chiar sa primeasca o oferta de job departe de casa, lucru care nu le va displace.

de Redactia Observator

la 25.02.2019, 10:27

Vezi și

O calatorie de afaceri prevad astrele pentru Peşti astazi. Au sansa chiar sa primeasca o oferta de job departe de casa, lucru care nu le va displace.

Vesti nu foarte bune in plan profesional pentru Berbeci. A fost o perioada cam tensionata pentru ei, iar acum nu au chef de altceva decat sa se relaxeze.

Dragi Tauri, norocul va surade si in plan profesional. Continuati sa munciti si sa va dovediti capacitatile, pentru ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Chiar daca nu depun ei prea mult efort, se pare ca doar increderea in sine si intuitia ascutita le este de ajuns nativilor Gemeni sa ajunga acolo unde isi doresc.

Racii nici nu coboara, nici nu se ridica. Raman intr-o zona de confort in ce priveste cariera, se multumesc deocamdata cu o linie de plutire, au altceva acum pe cap.

Leii nu vad altceva in fata ochilor astazi decat bani. Cauta sa isi rotunjeasca veniturile, pentru le-au calm golit portofelul niste cheltuieli recente.

Zi cu mare noroc astazi in afaceri si colaborari pentru Fecioare. Se dovedesc a fi foart eficienti, productivi, pusi pe treaba inca de luni dimineata.

Balanţele in schimb viseaza la relaxare. Niste dezamagiri recente la serviciu i-au facut sa nu mai vrea sa isi dea interesul.

Scorpionii pot simti niste sentimente de. invidie la adresa unui coleg de serviciu care avanseaza, sau ii este marit salariul. Aceste sentimente nu va fac bine, aveti putina rabdare si va venisi norocul vostru.

Săgetătorii nu stiu unde sa se mai imparta astazi. Ca de obicei, lasa totul pe ultima suta de metri si ajumg in maaare criza de timp cu sarcinile la serviciu.

Capricornii incep saptamana in foarta, cu o doza de energie fantastica si gata sa mute muntii din loc. Se mentin la inaltime in plan profesional si zilele acestea.

Dragi Vărsători, poate nu au fost prea bune vestile in plan personal, dar iata ca va luati revansa in cariera, cu un succes binemeritat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 25 februarie 2019