Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 28 februarie 2019

O zi linistita pentru Peşti in plan profesional. Relatii bune cu colegii, cu sefii, nu se intrevad dezamagiri, dar nici rezultate iesite din comun.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 10:58

Vezi și

O zi linistita pentru Peşti in plan profesional. Relatii bune cu colegii, cu sefii, nu se intrevad dezamagiri, dar nici rezultate iesite din comun.

Berbecii in schimb pot obtine niste bani, insa astrele spun ca nu se vor bucura prea mult de ei, pentru ca au multe cheltuieli si ar face bine sa le acopere.

Sfarsitul iernii vine cu vesti bune pentru Tauri, care ar putea fi contactati de o persoana in vederea unei colaborari fructuoase.

Gemenii sunt tentati sa lase totul balta la primul mic esec. Un proiect la care lucreaza nu le-a adus prea multa satisfactie, asa ca se gandesc sa dea cu piciorul la tot

Nativii Rac ar putea fi mustrati la serviciu de un superior, din cauza ca iau totul in gluma si sunt superficiali in rezolvarea sarcinilor.

Este clar ca norocosii zodiacului sunt Leii astazi! Stau excelent in dragoste si iata ca nici in afaceri astrele nu ii neglijeaza. Pot semna un contract care sa le umple contul de bani multa vreme de acum incolo.

Si Fecioarele sunt favorizate in plan financiar. O marire de salariu sau un castig venit de nicaieri le poate insenina ziua.

Balanţele s-au obisnuit cu succesul la serviciu si tind acum sa priveasca lucrurile mai relaxat. Nu lasati deoparte implicarea, doar pentru ca ati dovedit ca sunteti capabili.

Scorpionii sunt cheltuitori peste masura. Nu exista economii, prudenta ori prioritati in plata lucrurilor de zi cu zi. Cum prind niste bani, cum nu le mai ramane nimic.

Nativii Săgetător se implica in tot mai multe proiecte in ce priveste cariera, vor sa le incerce pe toate, tocmai ca sa isi gaseasca, intr-un final locul.

O zi extrem de incarcata pentru Capricorni. Vor numaidecat sa termine totul la timp la serviciu, parca au intrat intr-o competitie cu ceilalti si vor sa fie remarcati de sefi.

Nativii Vărsător, in sfarsit, intra si ei intr-o etapa prielnica in plan profesional. Atentie insa la consumul emotional si la timpul petrecut muncind, pentru ca ati putea ramane rapid fara baterii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 28 februarie 2019