Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 28 ianuarie 2019

O banala discutie cu cineva le poate deschide multe usi Vărsătorilor, care pot avea sansa unei colaborari extrem de fructuoase la serviciu sau in afaceri.

de Redactia Observator

la 28.01.2019 , 10:36

O banala discutie cu cineva le poate deschide multe usi Vărsătorilor, care pot avea sansa unei colaborari extrem de fructuoase la serviciu sau in afaceri.

Un impas in plan profesional ia astazi sfarsit pentru nativii Peşti. Acesti nativi se vor bucura de ajutorul cuiva de la locul de munca.

Berbecii au o problema cu ordinele astazi. Nu prea accepta sa li se spuna ce sa faca la serviciu, simt nevoia de mai multa independenta.

Vezi și

Inceput de saptamana in forta pentru nativii Taur. Pun la cale o noua strategie de munca care sa ii remarce in fata unei persoane influente.

Toata responsabilitatea si munca grea pica astazi pe umerii Gemenilor. Acesti nativi muncesc cat pentru 10 la un loc, iar asta le poate aduce o recompensa nesperata.

Racii pot avea o discutie extrem de fructuoasa pentru cariera lor. Au sansa de a intalni pe cineva care sa vada in ei o speranta si sa le ofere oportunitati nesfarsite.

Leii sunt pe punctul de a rabufni intr-o situatie la locul de munca. Sunt multe aspecte care ii deranjeaza, insa astrele spun ca nu este cea mai buna zi pentru a pune piciorul in prag.

Se apropie un punct culminant in cariera Fecioarelor. Este vorba fie de un interviu pentru un nou loc de munca sau de o posibila promovare la cel actual.

Balanţele au o zi extrem de agitata la serviciu. Au lasat multe lucruri pe ultima suta de metri, iar acum nu stiu ce sa rezolve mai intai.

Chiar daca se tem ca nu ar face fata unor noi sarcini la serviciu, Scorpionilor li se recomanda sa spuna 'DA" fara retineri.

Săgetătorii cauta sa faca bani din piatra seaca. Niste cheltuieli recente le-au golit buzunarele si cauta acum sa isi reintregeasca veniturile.

O zi foarte buna la serviciu pentru Capricorni. Implicarea lor din ultimul timp le aduce laude din partea superiorilor si poate chiar sansa unei promovari neasteptate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 28 ianuarie 2019