Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 29 martie 2019

Berbecii pot trai o dezamagire in ce priveste relatiile cu cei de la serviciu. Un coleg le poate trada increderea, vrand sa le saboteze munca.

de Redactia Observator

la 29.03.2019, 09:17

Vezi și

Berbecii pot trai o dezamagire in ce priveste relatiile cu cei de la serviciu. Un coleg le poate trada increderea, vrand sa le saboteze munca.

Taurii se bucura din plin de echilibrul profesional, asta linistind putin apele tulburi din plan personal astazi.

Dragi Gemeni, nu e musai ca toate sa va iasa perfect, e cazul sa le lasati si altora primul loc. Weekendul bate la usa, asa ca faceti bine si luati-va putin gandul de la munca.

Pauza va recomanda astrele in plan personal, pauza si de la munca, dragi nativi Rac! Ati avut parte de zile foarte tensionate si nu ati face bine daca veti continua la fel.

Nativii Leu reusesc sa combine excelent tenacitatea cu dorinta de a evolua, asa ca au mari sanse ca succesul sa le bata la usa chiar acum, inainte de weekend.

Fecioarele trebuie sa scape de timiditatea specifica zodiei pentru a pune mana pe ce isi doresc. E o zi foarte buna pentru negocieri, asa ca, mai mult curaj!

Balanţele se bucura de sprijinul celor dragi intr-o afacere pe care vor sa o inceapa si ar putea chiar lasa totul in urma, cu mari sperante intr-o noua activitate.

Scorpionii trebuie sa aiba mare grija la cheltuileli. Este inceput de weekend, sunt tentati sa cheltuiasca multi bani pe distractii, insa. le-ar putea parea rau dupa.

Chiar daca ii bucura un succes personal, Săgetătorii ar face mai bine sa nu il impartaseasca cu colegii de munca inca, pentru ca reusita lor nu e vazuta de toti cu ochi buni.

Capeicornii sunt pe drumul cel bun in cariera. Trebuie sa se inarmeze insa cu multa rabdare, pentru ca fac totul de unii singuri, insa asta le aduce si mai multa satisfactie.

Vărsătorii isi impun un obiectiv si se tin cu dintii de treaba pana il ating. Iar asta nu le poate aduce decat reusite.

Orice ar zice cei de la locul de munca, astazi Peştii sunt numai contra. Opiniile lor sunt diferite de ale tuturor, insa. pentru ei sunt cele mai bune!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 29 martie 2019