Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 30 ianuarie 2019

Scorpionii sunt încăpăţânaţi din cale-afară şi vor să le facă pe toate numai după cum consideră ei. Iar Peştii sunt sfăuiţi să nu mai aştepte confirmări din partea celor din jur şi să acţioneze dupa intuiţia lor. 

de Redactia Observator

la 30.01.2019 , 11:26

Scorpionii sunt încăpăţânaţi din cale-afară şi vor să le facă pe toate numai după cum consideră ei. Iar Peştii sunt sfăuiţi să nu mai aştepte confirmări din partea celor din jur şi să acţioneze dupa intuiţia lor. 

Vărsătorii se mentin la inaltime in plan profesional, iar laudele si incurajarile pe care le primesc ii motiveaza si mai mult.

Acolo unde nu aveti parte de confirmari din partea celorlalti, dragi Peşti, astrele va sfatuiesc sa aveti incredere in intuitia voastra.

Vezi și

Asteptarea poate lua sfarsit pentru Berbeci. Au toate sansele sa incheie un proiect, cu rezultate fantastice.

Taurii nu se multumesc niciodata cu ceea ce au, asa ca sunt in permanenta cautare de a evolua in cariera, iar astrele sunt de partea lor.

O noua etapa in cariera Gemenilor. Iar ca la orice inceput de drum, acesti nativi sunt curprinsi de mult entuziasm si pasiune.

Daca pana acum au avut indoieli in privinta unei idei de afacere, ei bine, astazi Racii ar face bine sa faca primul pas spre independenta lor in cariera.

Pentru cele mai bune rezultate la locul de munca, Leii ar face bine sa elimine din jurul lor oamenii care ii descurajeaza la orice pas.

Nu au cea mai buna zi in plan personal, dar astrele tin cu Fecioarele in plan financiar. O suma de bani obtinuta din vanzarea unui bun le poate rotunji semnificativ veniturile.

Seriozitatea Balanţelor si implicarea lor la serviciu le poate aduce succesul meritat astazi. Un superior le urmareste de la distanta activitatea si se declara multumit de ei.

Scorpionii sunt incapatanati din cale-afara si vor sa faca totul la serviciu numai dupa cum considera ei. Nu au deloc incredere in ceilalti si sunt siguri ca ei le stiu pe toate.

O noua oportunitate in cariera se poate ivi in calea Săgetătorilor. Nu este recomandat ca acesti nativi sa se entuziasmeze, ar fi bine sa aiba putina rabdare pana se concretizeaza lucrurile.

Capricornii s-au zbatut atat de mult pentru a face un pas in cariera, iar efortul si entuziasmul reusitei aproape ca le-au extenuat bateriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 30 ianuarie 2019