Antena Meniu Search
x

Zodiacul despre carieră şi bani, 31 ianuarie 2019

Un mic succes in afaceri se intrevede pentru nativii Vărsător. Nu este chiar ceea ce si-au dorit, insa, oricat de mica, o reusita e mereu binevenita.

de Redactia Observator

la 31.01.2019 , 11:37

Un mic succes in afaceri se intrevede pentru nativii Vărsător. Nu este chiar ceea ce si-au dorit, insa, oricat de mica, o reusita e mereu binevenita.

Peştii tind sa se inconjoare de persoane cu multa influenta, sperand ca vor obtine anumite avantaje, insa, ar putea avea parte de o dezamagire in acest sens.

Berbecii ar face bine sa evite astazi orice discutie in contradictoriu la locul de munca. Risca sa fie pusi intr-o lumina proasta, indiferent de situatie.

Vezi și

Putina rabdare, dragi Tauri este ingredientul cheie de care aveti nevoie pentru a ajunge unde va doriti. Nu incercati sa grabiti lucrurile.

Oportunitati interesante in cariera pentru Gemeni. O persoana cu multa influenta le urmareste de ceva timp activitatea.

Dragi nativi Raci, daca ati amanat pana acum o discutie cu superiorii de teama ca nu veti obtine rezultate, astazi este ziua perfecta pentru a cere ce vi se cuvine.

O zi extrem de benefica in cariera si pentru Lei. Mai mult decat atat, acestor nativi le poate surade si norocul la bani.

Nativii Fecioară pot juca un rol cheie in rezolvarea unei probleme cu care toata lumea isi bate capul la serviciu.

Nativii Balanţă sunt usor retinuti in a iesi in fata si a-si spune punctul de vedere. E foarte posibil sa fie intimidati de un coleg de munca.

Nimic nu e intamplator de ceva timp pentru Scorpioni. Acestor nativi li se ivesc la tot pasul semnale care ii vor conduce intr-o noua etapa in cariera.

Nativii Săgetător au parte de mici progrese in plan profesional, insa, la fel ca si pana acum, nu li se recomanda sa se culce pe o ureche, ci sa munceasca mult mai mult.

Dupa ce si-au reincarcat bateriile, Capricornii sunt gata de munca din nou. Pasul facut in cariera de curand ii face pe ceilalti sa aiba mari asteptari de la ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 31 ianuarie 2019