Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 9 aprilie 2019

Nu stau atat de bine in dragoste, insa Berbecii au noroc in plan profesional, unde eforturile lor de a iesi in fata nu vor fi trecute cu vederea.

de Redactia Observator

la 09.04.2019 , 11:12

Nu stau atat de bine in dragoste, insa Berbecii au noroc in plan profesional, unde eforturile lor de a iesi in fata nu vor fi trecute cu vederea.

In plan profesional, ideile Taurilor dau roade. Propunerile lor sunt privite cu ochi foarte buni de catre sefi.

Gemenii isi pun mintea la contributie pentru un nou proiect, din care viseaza sa le vina bani. fara masura, pentru ca au o multime de planuri.

Vezi și

Racii pot ptimi astazi din partea astrelor o mare sansa in plan financiar. Nu trebuie sa stea prea mult pe ganduri in fata propunerilor, pentru ca le-ar putea scapa printre degete.

Nativilor Leu li se recunosc, in sfarsit meritele la serviciu sau in afaceri, lucru ce ii motiveaza sa isi stabileasca teluri tot mai mari.

Fecioarele nu se integreaza foarte bine astazi la locul de munca, au impresia ca cei din jur au preocupari prea neinteresante pentru nivelul lor.

Cineva incearca sa ii linguseasca pe nativii Balanţă pentru a obtine ceva avantaje profesionale de la ei, insa acesti nativi au intuitia ascutita si nu se vor lasa pacaliti.

Dragi Scorpioni, s-ar putea sa vi se impuna la serviciu niste reguli, ordine care nu va sunt pe plac, insa nu este indicat sa va aratati chiar astazi nemultumirea.

Săgetătorii pot fi dezamagiti ca o idee, o cauza in care cred nu le este luata in serios, asa ca tind sa nu mai acorde atentie la nimic la serviciu.

Optimismul debordant ii insoteste si la serviciu pe nativii Capricorn, pentru care astazi nu exista nicio problema si daca exista. gasesc solutii la orice.

Vărsătorii au sanse sa termine, intr-un final, un proiect pe care l-au inceput de multa vreme, insa pe care l-au tot amanat, din lipsa timpului.

Atitudinea banuitoare la orice pas a Peştilor ii poate deranja pe cei de la serviciu, care au impresia ca acesti nativi ii suspecteaza de tot felul de lucruri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 9 aprilie 2019