Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zodiacul despre carieră şi bani, 9 iulie 2019

Pentru Raci se intrevad numeroase probleme de rezolvat, dar au suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit.

de Redactia Observator

la 09.07.2019 , 11:11

Pentru Raci se intrevad numeroase probleme de rezolvat, dar au suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit.

Astazi Leii ar putea gasi o solutie la o problema mai veche si astfel vor castiga aprecierea sefilor si a colegilor

Fecioarele se vor concentra numai asupra problemelor financiare. Au sanse mari sa faca investitii profitabile sis a obtina castiguri importante.

Vezi și

Pentru nativii zodiei Balanta astrele anunta o zi buna pentru a obtine cu usurinta mici castiguri. Cu o singura conditie: sa evite speculatiile si sa nu se lase tentati de chilipiruri.

Scorpionii pot primi astazi o propunerea de a lucra la un proiect important. Indicar ar fi sa se gândeasca foarte mult la ceea ce isi doresc: vor câștiga multi bani, dar vor pierde timp pretios.

Sagetatorii nu vor avea parte de o zi prea buna, tocmai de aceea si simtul practic este redus. Sfatul astrologului este sa amane calatoriile de afaceri si deciziile privind investitiile.

In schimb Capricornii au o energie cu totul si cu totul iesită din comun. Vor reusi să îndeplineasca lucruri cu adevărat extraordinare dacă se vor concentra.

Se pare ca Varsatorii parcurg o perioada mai dificila din punct de vedere material si ii preocupa gasirea unor noi surse de venituri.

Si nativii zodiei Pesti au astazi tendinta de a-si asuma riscuri prea mari in plan profesional si risca sa fie dezamagiti de oferte sau promisiuni inselatoare.

Ziua de marti vine cu o surpriza pentru nativii zodiei Berbec. Azi vor primi o propunerea de a lucra la un nou proiect, care prezintă foarte multe avantaje la prima vedere. Insa indicar ai fi sa Nu accepte înainte de a cântări totul foarte bine.

Este posibil ca Taurii sa intampine astazi dificultati de natura financiara, dar astrologul le recomanda sa amane luarea unor decizii in acest domeniu.

Dragi Gemeni este posibil ca o persoana apropiata sa va solicite un imprumut pe termen scurt. Cel mai bin ear fi sa nu o refuzati, fiindca pare sa fie vorba despre o problema de sanatate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Horoscop » Zodiacul despre carieră şi bani, 9 iulie 2019