Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 01 martie 2019

Dragi Peşti, nu incercati sa pozati in victima astazi, doar pentru a atrage atentia cuiva. Planurile voastre pot fi demascate de cineva cu o inteligenta ascutita.

de Redactia Observator

la 01.03.2019, 10:22

Vezi și

Dragi Peşti, nu incercati sa pozati in victima astazi, doar pentru a atrage atentia cuiva. Planurile voastre pot fi demascate de cineva cu o inteligenta ascutita.

Berbecii ar trebui sa stea departe de discutiile care nu ii privesc, pentru ca nici lor nu le-ar placea ca altcineva sa se implice in viata lor. fara sa aiba legatura.

O zi grozava pentu Tauri! Au parte de o surpriza colosala din partea cuiva apropiat, iar iubirea. pluteste in aer si e posibil sa inceapa o frumoasa poveste de dragoste!

Gemenii iau parte la evenimente, distractii, ii asteapta zile pline de voie buna si de oameni noi cu o energie foarte buna.

Se anunta o multime de drumuri, de mici calatorii pentru nativii Rac, totul pentru un mare eveniment in familie, o casatorie sau poate un botez.

Previziuni mai putin imbucuratoare pentru Lei, in schimb! Cineva la care tin foarte mult ii poate rani cu niste vorbe spuse la intamplare.

O zi perfecta pentru ca Feciaorele sa petreaca tim cu familia si sa faca pace cu o ruda, poate chiar cu un parinte cu care au avut un conflict.

Balanţele aleg sa petreaca un 1 martie intr-un rasfat total si. de unii singuri! Vor sa faca din inceputul de primavara o zi de regasire de sine.

Dragi Scorpioni, ce planuri va faceti astazi, asta va si asteapta! Astrele va favorizeaza foarte tare in primavara aceasta asa ca. indrazniti sa visati!

Un vis demult uitat al Săgetătorilor este foarte posibil sa devina astazi realitate! Ii asteapta de asemenea, o perioada buna sentimental.

Capricornii parca gasesc, in sfarsit, o pace sufleteasca. Sentimental, astrele spun ca nu se mai joaca de-a soarecele si pisica si ca lucrurile se asaza.

Vărsătorii abia asteapta sa puna punct zilei de munca si sa inceapa distractia. Si merita asta din plin, pentru ca au muncit mult in ultimele zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 01 martie 2019