Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 04 martie 2019

Este posibili ca Peştii să întâmpine ceva probleme în plan sentimental. Ar fi bine să-şi analizeze şi propria atitudine nu doar pe a altora.

de Redactia Observator

la 04.03.2019, 10:46

Vezi și

Este posibili ca Peştii să întâmpine ceva probleme în plan sentimental. Ar fi bine să-şi analizeze şi propria atitudine nu doar pe a altora.

Berbecii au parte de împliniri în familie. Pot primi veşti bune legate de copii. Aşadar se anunţă o zi minunată pe toate planurile.

Taurii vor rămâne şi ei surprinşi de câtă putere de concentrare vor da dovadă astăzi. Iar surprizele pe plan sentimental se vor ţine lanţ.

Gemenii ar fi bine să nu se abată de la drumul lor, indiferent de ce spun ceilalţi. Toate răspunsurile se află doar în interiorul lor.

Racii sunt într-o dispoziţie foarte romantică astăzi. Visează cu ochii deschişi şi ca toţi îndrăgostiţii, sunt cu capul în nori.

Leii ştiu că o zi fără zâmbete este o zi pierdută! Se simt excelent, iar dacă au ceva probleme de sănătate acestea se vor ameliora.

Nativii zodiei Fecioară vor avea o zi agitată însă în această seară, persoana iubită i-ar putea răsfăţa cu o cină romantică.

Balanţele se află la răscruce de drumuri şi au de făcut alegeri importante. Însă e indicat să cântărească bine lucrurile, înainte de a lua o decizie.

Scorpionii sunt foarte sensibili. Posibil să ascundă o suferinţă în suflet. Iar dacă îi vedeţi mai tăcuţi, înseamnă că nu vor să vă întristeze cu starea lor.

Săgetătorii se vor lovi de o problemă sentimentală mai veche pe care o credeau deja rezolvată, ei bine…ea revine în actualitate.

Pentru Capricornii se anunţă o zi plină de socializare! Sunt foarte relaxaţi şi îi vor face şi pe ceilalţi să se deschidă imediat în faţa lor.

Iar Vărsătorii ar face bine să mai renunţe astăzi la încăpăţânare, pentru că altfel vor avea parte de o zi presărată cu multe conflicte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 04 martie 2019