Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 5 iunie 2019

O mare schimbare ar putea aparea in viata Gemenilor. Est posibila despartirea de persoana iubita sau ruperea de anturajul avut pana acum.

de Redactia Observator

la 05.06.2019, 08:53

Vezi și

O mare schimbare ar putea aparea in viata Gemenilor. Est posibila despartirea de persoana iubita sau ruperea de anturajul avut pana acum.

Intrigi si gelozii in viata Racilor! Acesti nativi sunt gelosi peste masura si iau masuri imediat cum isi simt amenintat locul.

Dragi Lei, daca simtiti nevoia sa dati un suflu nou povestii voastre de iubire, acum este momentul perfect sa va surprindeti partenerul.

Fecioarele pot suferi o mare deceptie in dragoste si este posibil ca un prieten drag sa fie si el implicat in asta.

Balanţele tind sa exagereze gravitatea unor mici obstacole astazi. Lucrurile nu sunt nici pe departe asa cum vi se par!

Scorpionii stau bine in dragoste, spre deosebire de multi alti nativi, au parte de liniste si multa caldura in sanul familiei.

Si Săgetătorii sunt la inaltime. Se pot bucura de un inceput frumos alaturi de o persoana langa care se simt in largul lor si cu care au multe in comun.

Nu au ei mare noroc la serviciu astazi, insa in plan sentimental, Capricornii se bucura de multa intelegere si rabdare din partea jumatatii lor.

Un val de nostalgie ii loveste astazi pe Vărsători. Li se poate face dor de o persoana, de niste locuri, de multe momente frumoase.

Nativii Peşti pot duce o lupta interioara cu. tentatia de a relua legatura cu o persoana din trecut cu care au avut clipe unice.

Evenimente, intalniri, multa distractie si voie buna astazi pentru Berbeci, acesti nativi parca au intrat deja in weekend.

Iar pe Tauri ii pot astepta cateva discutii cruciale. Ca e vorba de relatia cu partenerul sau cu cei din familie, e musai sa lamureasca niste aspecte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 5 iunie 2019