Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei , 7 octombrie 2019

Balanţele care au suferit o deceptie in dragoste si-ar putea gasi alinarea in bratele unei persoane care le-a dovedit de multe ori ca le este alaturi.

de Redactia Observator

la 07.10.2019, 10:43

Vezi și

Balanţele care au suferit o deceptie in dragoste si-ar putea gasi alinarea in bratele unei persoane care le-a dovedit de multe ori ca le este alaturi.

Ziua poate incepe in forta pentru Scorpioni, nativi care sunt hotarati sa elimine rutina din viata lor si sa paseasca pe un drum plin de provocari.

Săgetătorii se pot alege cu o lectie importanta de viata. Pot afla ca, oricat ar incerca cei din jur sa le fie alaturi intr-o problema, daca ei nu isi vor deschide sufletul, nimeni nu ii va ajuta cu forta.

Capricornii se trezesc usor morocanosi. Intuitia le spune ca este ceva in neregula in viata lor, iar astrele le sugereaza ca ar avea legatura cu o persoana care le tot da tarcoale.

Pentru o parte dintre nativii Vărsător a venit momentul sa faca un pas important in viata de cuplu, insa ceva ii tine pe loc. Simt ca isi doresc sa mai copilareasca.

Chiar daca nu au avut pana acum ochi pentru o persoana, Peştii isi pot da seama ca au multe lucruri in comun cu acesta si ca ar merita sa ii dea o sansa.

Inceputul de saptamana poate aduce suprize nebanuite in viata Berbecilor. Trebuie sa aiba insa grija cu ce oameni interactioneaza.

Taurilor, astrele le recomanda sa fie putin mai ingaduitori cu persoana iubita si, de ce nu, sa le ofere chiar un cadou sau sa ii rasfete cu o surpriza, pentru ca merita din plin.

Gemenii, in schimb, intampina ceva probleme in relatia de cuplu. Se pare ca, oricat ar incerca sa repare anumite greseli, lucrurile nu par a merge pe drumul cel bun.

Racii parca se tem sa ii spuna partenerului ce ii deranjeaza, din teama de a nu strica relatia. Ar trebui sa stie ca daca ascund nemultumirile, in curand s-ar putea transforma in frustrari care sa ii macine sufleteste.

Nativilor Leu li s-ar putea aprinde calcaiele dupa cineva care sa ii faca sa uite imediat ca au pe cineva acasa.

Fecioarele simt ca cineva le face competitie in relatia cu partenerul. Si iau atitudine imediat, dandu-si silinta sa ii arate persoanei iubite ca nimeni nu este mai presus de ele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei , 7 octombrie 2019