Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei, 10 aprilie 2019

Berbecii ar putea lua o decizie care sa raneasca persoana iubita sau pe cei dragi lor si sa fie acuzati ca sunt foarte egoisti.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 10:23

Vezi și

Berbecii ar putea lua o decizie care sa raneasca persoana iubita sau pe cei dragi lor si sa fie acuzati ca sunt foarte egoisti.

Si Taurii sunt putini egocentristi astazi, insa au tot dreptul sa isi ia o zi numai pentru ei, in care sa nu ii intereseze de nimic din jur.

Gemenii promit marea cu sarea partenerului lor dar parca nici ei nu cred in ceea ce spun. Ar face bine sa isi revizuiasca planurile marete si sa fie putin mai rationali.

Racii se pot avanta cu capul inainte intr-o poveste cu o persoana despre care nu stiu mai nimic, insa care aproape ca le da lumea peste cap.

Un secret din familie le poate tulbura putin linistea Leilor astazi si sa fie abatuti toata seara. Trebuie sa inteleaga insa ca faptele deja consumate nu mai pot fi schimbate.

Fecioarele sunt numai un zambet si cu capul in nori de dimineata pana seara. De vina ar putea fi un joc de cuvinte, un mic flirt cu cineva din anturajul lor.

Mare atentie la sanatate astazi, dragi nativi Balanţă, pentru ca v-ati cam neglijat in ultima perioada, iar excesele isi spun cuvantul.

Scorpionii se pot bucura de o vizita surpriza a unei persoane foarte dragi care le-a lipsit. Surpriza poate veni la pachet cu o veste de mare impact.

Săgetătorii decid sa le raspunda celor din jur cu acelasi tratament pe care il primesc ei. Si e o decizie foarte buna, care le va arata langa ce persoane sa ramana si de cine sa scape.

Capricornii pot trai o stare de confuzie cu privire la cineva nou in viata lor. Nu inteleg semnalele transmise de acesta, iar incercarea de a o face ii tine pe jar.

Vărsătorii decid sa elimine din viata lor orice element nociv, care le da o stare negativa sau care ii tine pe loc, iar asta le va aduce mari avantaje pe viitor.

Dragi Peşti, o persoana pe care o credeti apropiata nu are cele mai bune intenti cu voi, asa ca fiti cu ochii in patru la cei care va ofera neconditionat ajutorul, pentru ca si-ar putea dori exact opusul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei, 10 aprilie 2019